Det spårar ur...

Tidigt på jobbet ännu en dag och det börjar kännas lite tjatigt nu att bara jobba förmiddagar. Å andra sidan så ska jag jobba eftermiddag imorgon och på fredagar är det ganska hektiskt på eftermiddagarna. Gympa-tjejen var på plats idag också i morgonsolen. Ganska kul att titta på.

image157

Ganska mycket folk men ingen panik direkt. P. jobbade ju idag så vi var tre ifrån tio och då blir det inte så stressigt. Stefan ringde vid halv elva och ville gå hem ifrån skolan för han hade ont i magen. Sade till honom att tänka efter både en , två och tre gånger innan han gjorde det eftersom han har varit borta så mycket. Talade om för honom att det i så fall inte blev någon lek på eftermiddagen eller fotbollsträning på kvällen. Han ville i alla fall hem sa han.
Sen ringde han fyra gånger på de timmarna jag var kvar på jobbet. Sa att han hade feber. Han hade tagit febern med termometern som låg vid Angelinas skötbord sa han. Jag stelnade till:
- Det gjorde du väl ändå inte? nästan skrek jag.
- Vadårå? undrade Stefan.
- Använde du den i munnen?
- Ja självklart.
Jag höll på att spy.
- Jag har ju sagt åt dig tusen gånger att du inte får använda den utan ta den andra som ligger i skåpet!
Stefan fattar galoppen.
- ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH fy fan, vrålar Stefan!
- BLÄÄÄÄÄÄ! fortsätter jag.
Ni kanske fattar också. Angelinas termometer används på ett helt annat ställe än munnen.....Inte så nice direkt!

image158

När jag skulle hämta Angelina på dagis så stod hon redo att åka i den stora rörliknande rutschkanan. När vi var där själva häromdagen så vågade inte jag låta henne åka den, men dagisfröknarna försäkrade mig om att den inte gick alls fort. A. frågade om Angelina ville åka och det ville hon. Jag gjorde mig redo att ta emot henne. Problemet var att Angelina hade sin Abeko-overall på sig med glansigt tyg och resultatet blev att en styck 1,5-årig liten tjej åker mycket fort igenom tunneln och gör en liten volt över i sista svängen. Hade jag inte tagit emot hade hon åkt huvudstupa ut i sanden. A. blev helt förskräckt men Angelina tyckte det var otroligt roligt och ville åka igen. Det såg i alla fall väldigt roligt ut och vi skrattade gott åt alltihop efteråt. A. sa att Angelina fick ha på sig jeans i fortsättningen om hon skulle få åka rutschkanan....

image159

Väl hemma bröt kaoset ut. Stefan ville absolut gå ut och jag blåvägrade! Han kände sig bättre sa han och jag blev arg och påpekade vad jag hade sagt innan. Dessutom började Angelina att bajsa på sig varannan minut. Stefan började istället tjata om att köpa ny mobiltelefon som jag absolut inte har råd med just nu. Sen var allt igång. Eftersom mamma är livrädd för magsjuka så förstod jag att jag inte kunde skicka Angelina dit ikväll, vilket ledde till att jag var tvungen att ställa in träningspasset, vilket i sin tur ledde till att jag fick ringa till en massa folk medans Angelina bajsade för fullt och Stefan gormade om att ville gå ut.

Peter ringde mitt uppe i alltihop och berättade att han var på Koster. De hade fått åka speed-boat från Hvaler som gick i typ 50 knop. Kul för dig tänkte jag och berättade om allt som hänt.
- Hmmm....jaa. Det var ju inte kul, fick jag till svar....
Lät inte som att han hade lust att byta direkt.....

Till slut så blev jag så trött på Stefan att jag röt till honom att gå ut, men då fick han stå för konsekvenserna. Det var tydligen det bästa jag kunde göra för han var ute i typ fem minuter och sen kom en mycket ångerfull Stefan in och bad om ursäkt.

Fick tag på de flesta som brukar träna på torsdagar men åkte i alla fall upp och kollade läget på simhallen så ingen stod och väntade. Det gjorde det inte.

Angelina har hur som helst inte bajsat något mera trots att jag har gett henne mer mat och därför tror jag inte att det är magsjuka. Kanske något hon har käkat på dagis som hon inte tål? Eller kanske beror det på att det poppar upp tänder i stort sett varje dag? Inte vet jag, men hon får gå till dagis imorgon i alla fall om det inte händer något mer inatt.
image161


Avslutningen på dagen blev i alla fall bra och jag och Stefan har gjort matteläxan samt spelat en omgång Monopol. Nu är jag dödens trött och kommer troligtvis somna inom fem minuter....

Bäst idag: Att se Angelinas min när hon åkte rutschkana. Oslagbart!
Sämst idag: Hela eftermiddagen när jag kände stor lust att bara promenera ut och aldrig komma tillbaka....

Kommentarer
Postat av: Inga M

Du får verkligen ligga i förstår jag med två barn hemma, för det mesta på egen hand och med heltidsjobb. Flott att
fixa allt
detta och dessutom egen träning och att leda andras gympa! Det blir inte många lugna stunder kan jag föreställa mig.

Det där med termometern var läskigt för den drabbade!

2008-04-25 @ 06:42:15
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Tessan

Ja ibland så kör det ihop sig rejält men det är bara att bryta ihop och komma igen. Jag gillar att ha fullt upp. Det är bara sådan jag är....

Stefan tar nog inte fel termometer något mer...haha

2008-04-25 @ 20:33:22
URL: http://flowerroad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback