Monday morning...

Är på jobbet och väntar på att Lasse ska komma med brödet. Jag har fått det mesta uträttat i raket-fart den här morgonen. Hoppas att flytet fortsätter. Angelina var inte så lätt att väcka eftersom hon envisades att vara uppe till nästan halv tolv igår. Hon sov när jag klädde på henne. Stefan däremot flög upp ur sängen och var iväg till skolan redan halv åtta.

Sitter och hoppas på att mina nya skor som jag har beställt ska komma idag. Har köpt ett par löparskor och ett par aerobics-skor. Nu MÅSTE jag försöka komma igång med löpningen. Provade ju i höstas och tyckte det var riktigt roligt, men fick skitont i vaderna av skorna. Nu har jag inga undanflykter att komma med längre. Ska jag vara med i Lidingöloppet är det ju hög tid att börja träna.
Har slarvat oerhört med maten också den senaste tiden. Det gör jag ofta när jag är stressad. Då slinker det ner både det ena och det andra fast jag egentligen inte är hungrig. Får försöka komma tillbaka till att äta var fjärde timme som innan. Det funkade i alla fall bra. Om jag inte skärper till mig så kommer jag ALDRIG bli av med de sista 15 kilona, så är det bara.

Dax att börja jobba...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback