En dag i telefonsamtalets tecken...

Ledig....Äntligen är jag tillbaka till mitt vanliga schema och hade en helt ledig dag idag. Härligt väder dessutom. Enda smolken i glädjebägaren var att jag vaknade och hade riktigt ont i ryggen efter rundan igår. Ska egentligen inte bära bagen för den sitter inte bra på mig och då får jag ryggsmärtor.
Ägnade förmiddagen åt att plocka undan lite och kosa med Angelina.
Gick upp till hotellet och åt lunch med morsan. Trevligt att göra det när man har tillfälle. Efteråt hade jag lovat Angelina en glass på cafét men det blev en snabbis eftersom Stefan ringde och det hade varit trubbel på skolan-igen. Fick skynda mig hem och sedan har jag spenderat det mesta av min tid i telefonen.

Ringde upp Anna direkt och berättade vad som hade hänt. Jag kände bara att nu får det vara nog. Hon tyckte detsamma och ringde i sin tur upp rektorn. Vi fick till ett möte på fredag och de lovade dyrt och heligt att de ska försöka hjälpa oss med att få Stefan förflyttad för denna situationen är totalt ohållbar. Det måste till en förändring och det NU!!!
Sen har jag pratat med Stefans lärarinna och Anna igen. Eftersom terminen med Träningsverken snart startar så har jag ringt en bunt med sådana samtal också. Jag har fixat så att jag får ledigt på torsdag eftermiddag men ännu inte fått någon barnvakt på fredag för brorsan skulle bort. Ett tag undrade jag lite över om telefoner kan växa fast i örat på en....???

Har faktiskt hunnit att vara hos Maria och klippt mig också och även gräset har fått sig en välbehövlig klippning. Stefan fick underhålla Angelina inomhus för hon är livrädd för gräsklipparen av någon anledning. Tur att det inte är dammsugaren i alla fall....

Angelina ville föga förvånande inte sova i rimlig tid så hon fick vara med på min och Stefans korvfrossa. Vi åt upp ett helt paket med varmkorv! Angelina lyckades klämma i sig nästan två hela korvar....
Sedan sjöng hon sin egen version av "Bä bä vita lamm". Den går ungefär såhär: "Bä bä laammm. Ha du någo uulllt. Ja ja käja baan, ja ha säcke fuuulllt..." Sen vill hon att vi ska klappa och det gör vi förstås medan vi försöker att inte skratta åt henne för då blir hon förnärmad.

Efter korven och konserten så somnade hon dock väldigt gott....

Nu ska jag anmäla mig till golftävlingen den 7:e september och hoppas på att jag kommer i form tills dess...

Tjipp o hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback