Vaknade nyss med ett ryck...

...och kände följande saker: först och främst rädsla. Sedan törst, skräck över att ha försovit mig samt kliandet i ögonen av  att sminket fortfarande satt kvar. Jag hade naturligtvis somnat med kläderna på och allt. Angelina fullkomligt vägrade att sova i går kväll så till slut fick jag helt sonika lägga mig ner i min säng med henne vid elvatiden. Tror att jag somnade först faktiskt....

Rädslan kom av att jag drömde en hemsk mardröm. Riktigt riktigt creepy så jag känner mig faktiskt lite rädd och ensam även nu såhär en kvar efteråt. Och jag som inte ens är mörkrädd!
Anade nog att jag skulle somna för jag hade för säkerhets skull satt alarmet på mobilen.
Hade jag inte varit så törstig och så kissnödig så hade jag kanske somnat om direkt. Nu vet jag att det inte går och så försover jag mig antagligen imorgon bitti istället...Tur att jag är ledig....

Idag har jag också varit ledig och gjort lite ditten och datten.
Faktiskt så har jag putsat ytterligare ett fönster i vardagsrummet. Hur det blev spörs när solen tittar fram men det är väl ingen risk att den gör ändå...Kände att det egentligen var lite för kallt för sådana sysslor.

Sedan var jag och Linan till bibblan och lånade tretton nya böcker att läsa. Konstigt nog blev det inga protester när jag skulle lämna tillbaka dem. Såg till att låna sådana med samma personer i handlingen så det gick bra.

Hoppade in en sväng hos Marielle som är förkyld och är hemma från skolan. Hon visade stolt upp sitt nya rum som blev jättefint. Angelina och hon busade en liten stund. Lina fick till sin stora glädje äran att hoppa i den splitter nya sängen.


Kolla in de supersöta blom-tapeterna!


Jättestor garderob


Hopp i sängen


Sedan rita lite på tavlan i Mikaelas rum....


Efteråt fortsatte vi upp till hotellet där vi åt dagens med morsan. Blev fisk idag också får jag vågade inte prova gulaschgrytan. Gott var det i alla fall.

På hemvägen somnade Angelina och även jag somnade till en kort stund på sängen när jag kom hem innan Stefan dök upp. Gött med lite powernaps.

Fixade lite tvätt och lite annat smått och gott på eftermiddagen. Angelina blev stormförtjust när jag faktiskt lyckades leta upp en Pippi-film på en gammal VHS-rulle. Till och med samma som hon brukar titta på hos mormor så lyckan var total!

Hade absolut sista träningspasset för i år under kvällen. Blev oväntat nog väldigt bra uppslutning. Fjorton stycken och nästan fullt! Kul! Körde ganska hårt med dem idag och skruvade upp tempot ordentligt ifrån start. Jag brukar öka sådär under terminens gång och det brukar funka. Hade ingen lust att gå dit innan men sedan när man väl är där så är det ju så kul!

Stefan var och såg Madagaskar 2 och tyckte hör och häpna att den inte var bra. Det är väldigt ovanligt att han tycker att filmer är dåliga....

Imorgon är det ytterligare en ledig dag och då ska vi till badhuset igen. Angelina har tjatat och tjatat och tjatat hela dagen om det så det finns inget annat....Annars är inte så mycket inplanerat men det brukar finnas saker att göra....jag är inte orolig....

Nu ska jag försöka somna om....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback