Hemma igen

Ja nu är Stefan hemma igen efter sin lilla sjukhusvistelse. Igår kväll var han fortfarande ganska medtagen, men idag har han repat sig jättebra. Han har dock en hel bunt mediciner som ska tas och jag kan gissa att han blir ganska torr i halsen av dem.
image19
                       Han repar sig bra som sagt
Medicinarsenal

Idag har det verkligen varit underbart vårväder så jag och Angelina passade på att ta en snabb tur upp till Årjäng. När vi kommer upp så ringer Stefan i panik och säger att montörerna som skulle komma mellan 13.30-15.30 redan är på väg. Då var klockan 12. Hantverkare!!!!
Så när jag kom hem var allt redan fixat. Nu får vi hoppas att allt fungerar som det ska i fortsättningen. Misstänker att det är den den där luftvärmepumpen som har dragit så otroligt mycket ström i vinter. Hoppas det i alla fall...

Anmälde mig till aerobic-kursen i Karlstad om två veckor. Hoppas att jag får vara med. Jag har egentligen inte de förkunskaper som krävs, men jag skrev i min motivering att jag har tränat gruppträning i tio år så jag fixar nog kursen ändå. Skam vore väl annars. Det ska verkligen bli kul. Bara man nu håller sig frisk. Tränade ju igår och jag har inte fått några känningar idag. Däremot var flåset helt bedrövligt! Ska ta en omgång med skivstängerna idag också när Angelina har somnat.

Mamma och Gert kom hem ifrån Vietnam idag, brunbrända och fräscha. De såg inte alls trötta ut fastän de hade varit på resande fot i hur många timmar som helst. Mamma hade naturligtvis köpt med presenter till oss allihop. Angelina fick ett matchande set med linne, shorts, skor och ett armband. Jag fick en ny keps som passar perfekt till min trench-coat och Stefan fick ett par ill-gröna Foppa-tofflor som han blev oerhört nöjd över.
image20

Efterlängat möte med mormor


Hade gått upp ett halvt kilo sedan förra måndagen. Inte bra. Däremot hade jag minskat i storlek när jag mätte mig. Bättre. Får försöka att inte fuska för mycket den här veckan och träna som jag ska. Jag har ju faktiskt varit sjuk så det är inte så konstigt att vågen pekar uppåt. ÅÅÅÅÅ vad jag är trött på denna ständiga kamp!
image23
Ser ut såhär
image24
Vill se ut så här...hmmm...har en del att göra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback