Åååå vad jag älskar att ha semester!

Till skillnad från igår så har den här dagen inte varit lika effektiv. Har varit ute i det underbara vädret precis hela dagen så nu sitter man här solbränd och fin!
Försökte laga Angelinas pool imorse och trodde att jag hade lyckats, men nu ser jag att det har runnit ut vatten i alla fall. Töligt!

Stefan och killarna har badat i grannens pool och jag tog mig faktiskt ett dopp jag med när det blev lite för varmt.

Kom äntligen ut på min efterlängtade golfrunda. Andrea och Glenn passade Angelina medans jag och Charlott tog en runda. Tror att det är i alla fall tre veckor sedan jag spelade sist. Började extremt dåligt. Kände mig stel i hela kroppen (och axeln speciellt efter gräsklippar-debaclet igår). Sen efter tredje hålet började allt att stämma bättre så jag skrapade i alla fall ihop 15 poäng.

Har lagat lite mat, dammsugit nedervåningen och nattat Angelina. Hon var dödstrött eftersom hon bara har sovit typ tjugo minuter på dagen. Ska ta tag i mig själv och vattna alla blommor både ute och inne innan de stendör allihopa. Kanske tvätta lite också.

Imorgon får det nog bli stranden om det är lika fint väder. Här hemma fläktar det ingenting så det blir nästan för varmt att vara i trädgården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback