Ökendag....

Måste erkänna att jag är ganska uttråkad just nu. Regnet fullkomligen öser ner och jag är fast i mitt hus för andra dagen på raken. Precis som igår så glömde min senile sambo att ta ut barnstolen ur Volvon och sedan åkte han och repade. Har bytt ytterligare lite gardiner för att ha något att göra. Någon fönsterputsning blir det heller inte tal om idag så det får vänta....
Hoppas bara att regnet avtar senare på dagen så jag äntligen får komma iväg och spela lite golf. Jag har golf-abstinens så det bara sjunger om det.

Angelinas rum med nyupphängda gamla rosa gardiner som jag tror att morsan har haft förut


Angelina är också rastlös så vi får nog åka och hälsa på hos brorsan om vi hinner.
Stefan blev lite ledsen eftersom Daniel åker hem till Småland idag. De har verkligen haft jättekul ihop i sommar och jag tror att Stefan kommer att sakna honom jättemycket.

Igår däremot hade Stefan kul när han fick träffa Dökött. Han var borta i nästan tre timmar så jag fick ringa och fråga efter honom. När han kom hem så kom han på att han hade glömt att ta autografer. Detta fixade dock pappa som kom hem med en signerad skiva. Blev mycket uppskattat.


"Heavy" på plats i hamnen

Dökött med Stefan som ser jätteblyg ut

Signerade skivan "Amazing Grejs"


Känns som om man borde planera lite vad vi ska hitta på resten av sommaren. En tur till Tusenfryd och Oslo har vi ju egentligen tänkt oss och kanske även till Sunne. Men det är inte bara att klämma in allting. Peter har kvar halva sin semester och jag jobbar som en tok i princip hela kommande vecka. Den här helgen hade vi ju tänkt att ta båten till Öster Sil men det satte ju vädret stopp för. Nåja...Man kan ju alltid åka till Askim och bada om vädret blir för illa....Det brukar vara uppskattat av barnen i alla fall.

Kos vid frukostbordet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback