Pension och barnbidrag....

Vaknade nyss av att jag var så himla kissnödig. Sånt är lite jobbigt. Jag sover nämligen så djupt att jag sällan vaknar på natten när jag är nödig. Istället så blir det riktig panik på morgonen när jag vaknar. Det är väldigt tur att jag har nära till toaletten i alla fall. Klockan är sju och det är tre timmar tills jag börjar jobba. Blir en lång dag idag också eftersom jag ska städa ikväll också.

Igår var jag borta ifrån halv tio till halv tio. Då blir det lite drygt. Först jobb och sedan kasta sig iväg till aerobicen.
Det var lite lugnare igår på jobbet eftersom det var bättre väder. Det värsta är att man blir så disträ när det har varit rushigt och sedan lugnar ner sig så det blir liksom ingen ordning....
Idag kommer vi få veta att vi lever i alla fall. En kund ringde och skulle ha smörgåstårtor för 90 personer till halv tolv idag! Vette katten hur det ska gå men det brukar ordna sig på något sätt....Sedan är det ju både pension och barnbidrag idag så då blir det automatiskt mer livat i övrigt också....Vi får se ikväll om jag har överlevt.

Gick ganska bra på aerobicen igår tyckte jag. Bättre än sist i alla fall. Hade lagt på ett block och körde lugnare tempo på musiken och då flöt det bättre. Visst tappar jag bort mig ibland, men det är bara att starta på nytt och skratta åt det....Jag är ju trots allt nybörjare.
Det värsta är att jag blev sådär tätt i bröstet som jag blev i lördags och jag vet inte riktigt vad det beror på. Hoppas inte att det är ansträngningsastman som har kommit tillbaka. Jag hade ju det när jag spelade fotboll och innebandy men har inte besvärats av det på typ tio år.

Angelina hade redan somnat när jag kom hem men vaknade igen och ville ha yoghurt (!). Då fick jag i alla fall träffa henne något. Stefan kom in och skrek att han hade brutit stortån. Tror inte att han har gjort det men han var lite svullen uppe på tån. Vi får se hur den ser ut idag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback