Slappa dagar i solen....

Den här dagen har i princip varit en repris av gårdagen. Inte hänt så värst mycket egentligen. Fick med oss Stefan ut till stranden. Idag var det verkligen hett så det blev många dopp. Stefan klagade lite över vattentemperaturen men både jag och Angelina tyckte det var jätteskönt.

Stefan ville hellre sola....

Angelina försöker begrava mina fötter....


Jag är tacksam att Stefan tog en närbild så ni slipper se mig i bikini....



Lite senare kom Andrea med både sina systrar och mor så vi fick lite sällskap. Vid tretiden började vi bli ganska sega allihop så vi packade ihop och for hem.

Blev snabbmat på Götes idag. Ja inte för mig då.  Jag fick äta pasta med bladspenat. Gott det också men jag våndades en del när jag kände doften av maten i bilen och jag var verkligen görhungrig då.

Stefan for med Anna hem på eftermiddagen och jag och Jannike tog med barnen på en promenad. Trodde att Angelina skulle somna eftersom hon inte har sovit en blund idag, men icke.

Kom på att jag var tvungen att hämta sulkyn uppe hos morsan så det har vi också gjort.         Det är såna här vyer som gör det värt att leva i Sverige....

Ringde till BVC imorse angående Angelinas fläckar i ansiktet. Hon trodde att Angelina kunde ha frusit på kinderna i vintras och då blir det som vita fläckar när man blir lite solbränd. Det försvinner oftast efter ett tag men kan bli bestående om barnen vistas för mycket i stark sol. Skyndade mig upp till Apoteket för att köpa solskydd 50. Har kört på 40 förut men jag vill ju inte att hon ska få såna permanenta fläckar. Vore inte kul för henne.

Nu ska jag umgås med min käre sambo som äntligen har fått fyra veckors semester. Hur ska jag stå ut????!!! Äh skämtar bara...ska bli skönt att ha någon att köra med....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback