En alldeles perfekt dag...

image272
...hade jag igår. Det inte ofta det händer men ibland så har man turen att ha en sådan där dag när allt bara flyter på.

Vädret var naturligtvis fantastiskt och jag och Angelina kastade oss iväg till stranden redan på förmiddagen efter att ha inhandlat lite sandleksaker. Angelina tyckte nog att det var himmelriket att vara på stranden, speciellt eftersom det dessutom fanns en gunga där också. Hon sprang skytteltrafik mellan vattnet och gungan mest hela tiden.
Vattnet var behagligt, 20 grader var det någon som mätte till, och jag doppade mig faktiskt flera gånger.
Peter kom också på besök en stund med båten. Efter nästan tre timmar fick det räcka. Det var så himla varmt och Angelina började bli både trött och hungrig.
image273
Angelina på väg över till grannens trädgård

Gick och lade henne på eftermiddagen och somnade själv i en och en halv timme mitt ute i solen. Vaknade i en svett-pöl och kände mig väldigt solbränd.

Gick in en stund och kollade på både friidrott och fotboll på TV:n. Vi får ju hoppas att Sverige spelar bättre i EM. Å andra sidan så bör de vara rejält nedtränade nu så det är väl inte så konstigt om de såg sega ut.
image274
Jag i solglajjor

Skulle ha åkt ut med Bittan och spelat golf vid sex men fläktremmen på Peters bil hoppade av så han var tvungen att fixa det först. Kom iväg vid sju. Lika bra var det eftersom den värsta värmen hade hunnit lägga sig.
Kändes oerhört lätt att spela golf igår trots att det var tre veckor sedan sist. Banan är alldeles fantastiskt bra och det rullar långt som bara den. Öppnade lite lamt med två ettor men sedan kom jag igång. Par, par, bogey, bogey, bogey och då missade jag två par-puttar som jag var nära att få i. Hade lite tur också på sista korthålet för jag sköt upp min boll i en slänt med högt gräs på utslaget, men jag hittade den och räddade. Däremot sjabblade jag på näst sista hålet och streckade det. Då tänkte jag att : Nu är det kört! Ingen sänkning idag!
På nian var vi osäkra om min boll hade gått ut i skogen men vi hittade även den till slut, på banan. Lyckades sätta ett par till och vips så hade jag sänkt mig igen! 20 poäng! Gissa om jag var strålande glad!
Bittan spelade också jättebra och hade 17 poäng trots två nollade hål. En riktigt rolig runda.

När jag kom hem hade Peter förberett grillmaten och vi åt, fläskfilé m. sallad, tsatsiki och potatissallad. Mmmmm va gott det var! Jag var hungrig som en varg!
Badade lite med Angelina och sedan var det slut på energin. Slutet på en alldeles perfekt dag.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jättefin pionbild!:D

Hoppas du får en lika bra dag i dag!:)

Postat av: M a m m a . J e s s i c a

God Morgon!
Hoppas din helg har varit bra!
Kram!

2008-06-02 @ 09:27:10
URL: http://jyees89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback