Jag kände mig som sexton igen....

Ska strax åka på bröllop men jag hinner slänga ihop några rader om gårdagen.

Riktigt hektisk dag på jobbet. Hur mycket folk som helst så på eftermiddagen kändes det som om benen växte fast i golvet. Känns verkligen att jag inte är van att jobba varje dag. Man blir liksom lite mer sleten i slutet av veckan både i kropp och själ...Dessutom hade jag städningen i går kväll så det kändes som om jag aldrig skulle komma hem.

Regnet bara öste ner så jag var lite fundersam eftersom vi skulle till parken. Jag äger nämligen inget paraply. Som tur var gav det sig så jag behövde inte bekymra mig mer om det. Efter lite ångest och velande över kvällens utstyrsel så åkte jag till Jonas och Urika. Där satt vi ett gäng och tjötade och drack några öl.

Så här mysigt är det i Jonas och Ulrikas uterum.


Drog sedan vidare till Ulrikas bror med fru där Peter fick gå husesyn. Han har nämligen bott i deras hus som barn. Nästa stopp blev hos Patrik och Linda där Peter erbjöd sig att fixa Patriks dator. Inte så bra tillfälle till det kanske....Peter insåg att det var bättre att göra i nyktert tillstånd och vi traskade vidare.

Nästa anhalt bleev ett toastopp på cafét och därefter vidare till Lotta som bjöd oss på öl och Bacardi Breezer (Gott). Med den här makliga takten trodde jag aldrig att vi ens skulle komma till parken innan det var slut. När vi efter mycket om och men masat oss uppför backen och stod utanför grindarna så kände jag mig helt plötsligt som sexton igen. Nostalgi! När jag spanade in folk så försvann dock känslan rätt fort eftersom i stort sett samtliga var i alla fall nästan 10 år yngre än mig. Väl inne i parken så var det i alla fall lite mer blandad ålder. Efter vårt segande så hade vi missat Karl-Petter!!!! Trist!


I parken är det folköl som gäller

Här var det visst några som ville vara med på bloggen

Jag på Hawaii. Ser inte klok ut!


Peter kollar om Morgan har tvättat håret.


Tjötade med allt möjligt folk och köade i 20 minuter för att köpa tre stycken folköl! Slapp i alla fall att få dem i hemska plastmuggar. Helt plötsligt så var det slut och vi gick ner till Hawaii för att få lite mat. Hmmm min Viktklubbsdiet höll sig inte så bra den här dagen (hade jag inte väntat mig heller). Jag hann knappt äta klart innan de typ körde ut oss, men gott var det....

Nu ska vi som sagt åka på bröllop någonstans norr om Kil. Det är en gymnasiekompis till Peter som ska gifta sig och det får det bli mera om imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback