Tillbaka till allvaret....

Har som sagt varit en minst sagt slapp midsommarhelg. Jag sov till efter tio både på lördagen och söndagen. Gött.
På midsommardagen ringde Jonas och frågade om vi ville hänga med på en båttur till Gustavfors. Eftersom vädret var hyfsat så snabb-packade vi och hängde på. Som vanligt glömde jag kameran och därför kan jag inte visa några bilder från turen.

Den här gången var inte Angelina det minsta rädd och det gick till och med bra när jag skulle ta på henne flytvästen. Hon somnade innan vi kom ur hamnen.

Käkade lite mat på Alcatraz och fortsatte vidare till gamla Brukshandeln där vi satte oss och kosade oss på uteserveringen ut mot vattnet. Har inte varit där sedan de öppnade men det var verkligen fint renoverat och mysigt. Blir säkert fler gånger i sommar....

På hemvägen blåste det ganska rejält och jag mådde lite illa, men det gick bra.
Peter åkte ner i hamnen och tog några öl på kvällen medan jag kollade Holland-Ryssland. Halvsov halva matchen men såg alla mål. Inte för att matchen var tråkig utan för att jag var så himla trött. Ryssland slog ut mina favoriter Holland och det måste vara en ganska stor skräll. Alla mina favoriter är nu utslagna så jag vet inte riktigt vilka jag ska heja på. Spanien kanske....

Igår var det en riktig slöardag. Kommer knappt ihåg att jag gjorde något. Vi kollade lite semesterresmål sen var det som vanligt fotboll på kvällen. Hade tänkt att golfa men spöregnet förstörde ju den planeringen.

High Chaparall på semestern?

Idag var det dags att rycka upp sig. Var på jobbet redan halv åtta. Idag började vår sommarjobbare Sanna. Vi var ensamma fram till tre idag för Bittan har fått både infektion och inflammation i armen och ska nog egentligen inte jobba alls. Det var inte så jättemycket folk så det flöt på bra. Sanna har ju jobbat ganska många år hos oss och är superduktig.

Efter jobbet hämtade jag Angelina och så for vi raka spåret till Abeko och inhandlade ett nytt regnställ samt stövlar. Lika bra att preparera henne för en regnig sommar. Stövlarna som hon har nu var så små så jag skämdes över det....


Nu på kvällskvisten tog vi en långpromenad runt Strand. ´Var lite orolig att det skulle åska men allt som kom var en rejäl regnskur. Angelina somnade gott men vaknade tyvärr igen när jag skulle flytta över henne till sängen. Nu har hon suttit i sin säng i 1,5 timme och pratat och sjungit....men sova verkar hon inte ha några planer på. SUCK!

Sova ska jag däremot snart göra....Ska jobba hela veckan eftersom A-M har semester så det är bäst att hålla sig pigg.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Regnstället och stövlarna var jättefina. Många fina bilder från midsommar också. Det såg verkligen trevligt ut



Kram

2008-06-24 @ 10:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback