Jobb, box och en himla massa gnäll...

Måndagar är inte min favvo-dag direkt. Det har jag skrivit om tidigare i bloggen. Det känns som det tar halva dagen att komma igång efter helgen liksom. Idag hade jag inte ens chans att sega igång....
Vaknade av ett konstigt ljud när klockan var fem. Det lät som en katt som jamade. Fick för mig att grannens katt hade smitit in och gick upp för att leta. Förstod efter en stund att det var Stefan som låg och pep. Han hade ont i halsen och kunde inte sova. Tryckte i honom lite panodil för feberns skull och han somnade som tur var om till slut. Jag hann sova i cirka tjugo minuter innan nästa barn vaknade pigg som en lärka. Lika bra att gå upp.

På jobbet märktes det att påskruschen är i full gång. Mycket folk redan på morgonen och det var bara att sätta in högsta växeln direkt. De hade bakat så himla mycket bröd idag att det tog nästan 45 minuter att packa upp allt. Klarade i alla fall att sluta vid tre. Fick reda på att det ska bli en ostaffär i lokalen bredvid oss. Oj oj oj va smarrigt. Det blir inte lätt att hålla sig undan...Något annat som är svårt att undvika är glassen och imorgon kommer den. Vill inte ens tänka på hur mycket glass jag käkar under en säsong. SIA-glass är sååå mycket godare än andra glassar, men jag är också glad över att Lakritspucken är tillbaka hos GB. Den är gudomlig god och 110% nostalgi.

image57
Hmmm va god!

På eftermiddagen körde jag lite boxning med P-96/97-laget (innebandy). De var väldigt duktiga men det gnälldes en hel del om ömmande handleder och fingrar. Jag tror att de flesta tyckte det var skoj i alla fall men de var rejält trötta på slutet.  Angelina sprang omkring och lekte under tiden så hon blev också jättetrött.

image58
Fick bli snabb-mat idag

Stefan har ingen feber längre men däremot väldigt ont i halsen. Han varken äter eller dricker och klagar och gnyr konstant. Det blir jag alldeles TOKIG på! Jag får väldigt dåligt samvete och försöker vara lite tröstande emellanåt men det är väldigt frustrerande när man inte kan göra något för att hjälpa honom. Imorgon ska jag ringa ner till sjukhuset och fråga om vi kan ta halsprov allihopa för att kolla om någon av oss har streptokocker eller liknande. Det verkar ju inte ta något slut på alla sjukdomar och ingen av oss brukar vara sjuka värst ofta annars.

Nu ska jag kolla hur det går för FBK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback