Dusch i sprinklersystemet

image200

...blev det idag på damgolfen. Min runda från igår kunde tydligen inte upprepas på beställning. Gick ut med C. och A-C. och nollade de tre första hålen. Vilken smakstart...NOOOT! Dessutom upptäckte jag att sandwedgen var borta när jag hamnade i bunkern på första hålet. Bara därför var jag tvungen att vara i varenda bunker efter det. Undrar var jag kan ha gjort av den igår? A. sade att ingen hade lämnat in någon klubba heller.
Ingenting flöt på värts bra idag. Utslagen var väl OK men puttningen var total katastrof. Lyckades bara skrapa ihop tio poäng och hamnar väl sist som vanligt. Får ju hoppas att jag spelar bättre på lördag annars blir det ingen rolig dag.
Det var på 6:an som jag råkade ut för lite blötläggning. Sköt utslaget precis där två stora strålar sprutade vatten. Eftersom det inte såg ut att de skulle flytta på sig så fick jag helt enkelt stå där mitt i skottlinjen och slå. Jag blev dyngblöt på ryggen och det rann kallt vatten ner i nacken. Slaget blev i alla fall bra ändå. Sen när jag var klar så började strålarna att röra sig och sprutade ner hela bagen också. Som sagt...inte min dag...
image201

Jag och Stefan har haft spelkväll efter lite tjafs om matteläxan. Förstår inte varför han ska bråka så när det går så fort att göra den. I alla fall när det inte är 130 tal utan bara en stencil på två sidor.
Vi har spelat Turin 2006, vilket är ganska kul. Det är inte så många PS2-spel som jag gillar men vi kan inte alltid spela Monopol...

Angelina somnade snällt vid nio. Hon var jättetrött efter att ha spenderat nästan hela dagen ute. Hon hade somnat en stund i vagnen när Glenn var ute på promenad men inte så länge att hon inte ville sova nu som tur var.

Sverige kan inte ens slå Schweiz i hockey längre. Direkt pinsamt att se. Det kvittar om Henke Lundqvist kommer, Sverige kommer att åka ut med huvudet före....

Ska erkänna att jag är rätt trött nu så nu blir det att duscha och sen slagga. Jobbar heldag imorgon så ska jag orka 10,5 timme så är det bäst att lägga sig snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback