Feelin hot hot hot

Sitter och tar igen mig några minuter med en god mjukglass efter en lång och snurrig dag.
Peter fick nämligen ett krisläge på jobbet idag och blev några timmar försenad. Jag skulle egentligen ha jobbat lång-dag men fick istället åka hem och hämta Angelina. Det blev stackars Lotta som fick hoppa in i ett par timmar. Peter var hemma strax före fem och sen var det bara att åka tillbaka igen.

Idag har det varit fruktansvärt varmt på jobbet och det märks för man blir snurrig, trött och seg i kroppen. Jag har faktiskt lite ont i magen också. Kanske har druckit för lite? Imorgon får det nog bli luftkonditioneringen på.

Att värmen börjar ta på barnen är det ingen tvekan om. Angelina vaknade inte i morse förrän jag hade tagit upp henne ur sängen, bytt blöja och börjat klä på henne. När jag kom till byxorna så kvicknade hon till. Hatar att lämna henne på dagis när hon är så trött, men det gick bra ändå. Stefan är inte heller någon rolig historia att kicka upp ur sängen på mornarna.

Tog premiärtur på vespan idag. Alltid lika roligt. Fläktar skönt också.

Har kollat startlistan inför golftävlingen på lördag. Går ut 10:20 tillsammans med R. J. och någon annan man som jag inte känner. Blir nog bra men varmt misstänker jag. Då gäller det att ladda upp.

Nu ska jag fräsa hem på vespan och hjälpa Stefan med engelskan. Han har diagnostest imorgon. Sen ska jag bara ta det lugnt och slappa.....

Bäst idag: Det underbara högsommarvädret. Hoppas det aldrig tar slut.
Sämst idag: Tyvärr så är det inte så kul att jobba i 30-gradig värme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback