Vill skära halsen av mig...

image230

Närå, riktigt så makabra ska vi inte bli. Känner mig kanske något bättre idag men det är knappt. Spottar upp varklumpar hela tiden och det är inte så nice om mansäger så....

Nu är jag i alla fall trött på att inte göra något så idag ska det bli städa av. Har börjat med undervåningen och har hjälp av ingen mindre än tromben Angelina. Det vill säga att när jag städar ett rum så stökar hon till i ett annat samtidigt.

Kollade Tre Kronorsbronsmatch igår och det var bara att konstatera att all energi hade lagts på Canada-matchen. Det fanns ingenting kvar att ta av. Killarna har dock gjort en heroisk insats och alla som var med ska verkligen vara nöjda med sin insats.
image231

Tyckte verkligen synd om Henke när han fick utgå mot Canada. Han såg så ledsen ut där han satt ensam i sitt hörn och med Leffe Boork kommenterandes i sitt öra. Men Henke behöver inte vara ledsen. Utan honom hade knappast detta lag ens tagit sig till semifinal. Henke Lundqvist är en av världens bästa målvakter och det har han redan bevisat. Däremot tyckte jag att det var lite knepigt att Stefan Liv fick stå igår istället för Tellan som gjorde en bra insats mot Canada. Liv håller inte internationellt och det har visat förut.

Nej nu får jag återgå till dammsugaren och så får det bli lite mera bloggande ikväll.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback