Fars Dag-turné

Eftersom Peter alltid är snabbast upp ur sängen på söndagar så var det han som stod för frukosten idag. Lite fel egentligen men jag klagade inte. Vilken frukost sen! Köttbullar, bacon, ägg, rostat bröd och plättar.

Ägnade förmiddagen åt att göra i princip ingenting. Känner mig konstigt seg och trött mest hela tiden. Vitaminbrist kanske???

Jag fick i alla fall stå för Fars Dag-middagen som såg ut såhär:


Kycklingfilé med mozarellaost och parmaskinka. Till detta vitlökskroketter samt ceasarsallad. Det var hyfsat gott men jag hade kryddat kyckling alldeles för lite i min smak.


Denna bilden är från igår. Angelina äter på ett godisarmband som hon fått av sin snälla bror.


Stefan har haft utegångsförbud hela helgen efter två speciella incidenter i onsdags och torsdags. Han har mest sprungit runt i kalsongerna här hemma och softat. Tror att det var rätt skönt för honom att ta det lite lugnt.


Peter fick sent om sider sin Fars Dags-present. Hockeybiljett till FBK-Hv71 i december. Jag, farsan och Stefan hänger också på. De fina glasögonen hittade han i en låda hemma hos Lasse.....


Stefan var också tvungen att prova....


Lasse fick presentkort på Tobbas men lyckades blunda precis när jag knäppte...


Marielle var lockig och fin i håret


Den här fina kakelugnen står hemma hoa Lasse....


Mikaela och Angelina rockade loss på orgeln. Dock utan ljud...


Poolen var ruskigt kall...


Sen drog vi vidare och hälsade på morfar också. ...
Här visar Angelina morfar att hon minsann kan ta på sig strumporna själv....

Nu är det strax sövedax. Angelina blev nog lite för övertrött av Fars Dag.turnén så hon sitter fortfarande inne i sin säng och sjunger och pratar. Hon blir nog inte så kul att dra upp till dagis imorgon misstänker jag.

Varför går helgerna alltid så fort egentligen? Äsch ...alla dagar går fort. Det skulle finnas 48 timmar på ett dygn så kanske man hann med allting man vill göra. Framöver blir det mer att göra än någonsin. Fester, julskyltning, julbord mm. Men naturligtvis är det ju kul när det händer något.

Imorgon är det dags för aerobicpass igen och då ska vi köra hela passet, även fjärde blocket som är riktigt roligt. Måste hämta headsetet för det har jag inte hunnit idag. Har bara haft hela dagen på mig...typ...Som sagt....jag känner mig jäkligt ineffektiv för tillfället. ...

Gonatt!

Kommentarer
Postat av: Neta

Fina bilder du tar =)

2008-11-10 @ 13:40:54
URL: http://jakthulder.blogspot.com
Postat av: Tessan

Tack ska du ha. Det är väldigt olika skulle jag vilja säga. Jag tar inte så bra bilder som kameran har kapacitet till i alla fall...

2008-11-10 @ 17:23:22
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback