Dagens hatobjekt: Eniro-säljaren

Idag kunde jag för en gångs skull ta den lugnt på morgonen. Behövde inte köra Stefan eftersom han skulle ha slöjd och inte började förrän nio. Kom upp vid halv sju och till och med Angelina vaknade va sig själv. Hon undrade om inte "Malimela" skulle komma idag. Det är hennes samlingsnamn på Marielle och Mikaela. Hon hade så roligt med dem igår så nu vill hon att de ska komma igen....

Åt lite rester av smörgåstårtan till frukost....Inte så lite smetigt och mäktigt vid halv åttatiden....

Var så svinkallt och surt ute så man nästan fick en chock när man klev ut. Körde Angelina i vagnen till dagis och när vi kom fram rann det tårrar på kinderna på henne av den isande vinden.

Idag var första dagen som Claras hade stängt och vi var lite spända på att se om det skulle märkas eller inte på kundtillströmningen. Det är ju svårt att säga men det var en hel del norrmän på förmiddagen som aldrig har varit inne förut i alla fall. Annars är det naturligtvis väldigt trist när ett sådant anrikt café som Claras lägger ner. Det har ju alltid funnits känns det som, i alla fall under min livstid....Dessutom så blir ju vårt lunchställe borta så nu måste vi hitta ett nytt.

Skickade Stefan till M. för klippning innan jag hämtade Angelina på dagis. Det var mer än välbehövligt. Sedan gick han direkt till badhuset.

Fick en väldigt irriterande bekräftelse från Eniro idag där det stod att jag hade gått med på att införa SLP Ljud & Ljus på massa olika ställen i kataloger osv. Detta skulle kosta 1650:-. Jag blev alldeles rosenrasande och kastade mig på telefonen och ringde kundtjänst. Förklarade att det ringde en tjej för en månad sedan som propsade på att vi skulle införas på fler ställen men jag sade bestämt ifrån att det skulle vi INTE med tanke på att företaget är vilande och att Peter har sålt av det mesta av grejerna. Då vill vi ju naturligtvis inte att FLER ska ringa till oss. Inte mindre än tre gånger sa jag detta till pucko-säljaren som tydligen ändå kände för att försöka lura mig och skickar en bekräftelse på detta felaktiga sätt. Dessutom nämnde tjejen inte en enda gång vad detta skulle kosta. Rent jävla lurendrejeri.
Tjejen i kundtjänst var det dock inga som helst problem med. Hon sa bara att de skulle annulera bekräftelsen och skicka ut en ny. Jag säger bara: Fy f-n för Eniro och alla andra oseriösa säljare!

Hann att fixa ett nytt block till aerobicen på cirka en kvart som blev riktigt kul. Vi var sjutton idag och det var fullt ös som vanligt. Hade hittat en gammal Aeromix-skiva som var riktigt bra faktiskt. Både stereon och headsetet funkade som det skulle idag och det underlättar ju en del.

Angelina var hos mormor under tiden jag tränade och hon var helt slut när vi kom hem. Hon grinade för att hon inte fick se "tubbies", grinade när vi skulle byta blöja, grinade när vi skulle borsta tänderna. Däremot blev hon glad när vi skulle läsa "Anna o Glassen". Sedan fick hon en ny favvo-bok när jag läste "Precis som pappa". Den gillade hon jättemycket.
Ska gå till bibblan imorgon och låna ett gäng böcker så det inte blir så enformigt. Men det är ju bara så att ungar får favoriter och de kan de läsa tusen gånger på raken.
Vet inte hur många gånger jag har läst "Trollkarlens lärling" samt "Bajskungen" för Stefan.....

Imorgon hoppas jag på sovmorgon och då menar jag inte sovmorgon till sju utan till typ nio halv tio nånting....Jag är ledig och Stefan har studiedag. Ska börja förbereda advent tänkte jag....

Nu ska det bli sängläge.....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan lägga till att dom idag Onsdag har ringt till mig åxå på mobilen och funderat på om jag verkligen ite villa ha mer "display"på mitt nerlagda företag.....Jag erbjöd dom att köpa hela skiten av mig....Dom visade ett svalt intresse!

Go ENIRO!!!!

2008-11-26 @ 20:01:12
Postat av: Tessan

Som sagt: Vilket oerhört seriöst företag...NOOOT!

2008-11-27 @ 08:29:05
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback