Intensiv torsdag

Fredag morgon och jag är ganska seg måste erkännas. Gårdagen var otroligt intensiv och det brukar komma efter. Först jobbade jag hela dagen och det var ganska mycket folk faktiskt. När jag hade stängt hade vi ett kort möte med ÅGF och sedan var det bara att kasta sig iväg till step up-en. Puh!

Steppen var jätterolig igår. Kanske var passet lite för svårt men de som var med ville ha det igen nästa vecka för de ville verkligen lära sig det innan Bittan kommer hem. Kul! Körde på i en och en halv timme innan vi var klara. Kände ingenting i näsan uppe i "lilla" lokalen heller. Jag orkade hur mycket som helst! Varför har jag inte gjort den där operationen tidigare?

Den här veckan har jag ju tränat minst en och en halv timme om dagen så jag tänkte i min enfald att det kanske skulle synas på vågen men icke då! Jag har gått UPP två kilo sedan i måndags. Väldigt inspirerande må jag säga....Men jag får väl ta till måttbandet istället antar jag. Något slags reultat borde det ändå ge.

Nu ska jag strax köra ut Stefan till skolan. Angelina och Peter får sussa sött för det behöver de bägge två.

Angelina gallskrek för första gången någonsin när jag skulle lämna henne på dagis igår. Vet inte riktigt vad det var men hon var inte på något vidare humör innan vi gick dit heller. Gick dock över ganska snabbt för hon tystnade när jag kom runt hörnet på dagis. Det brukar ju funka så....Stefan höll på så i nästan ett år så man är ganska van men det sliter ändå hjärtat ur en varje gång...

Laddar för en hektisk dag på jobbet. Blir det som det var ifjol så får vi häcken full minst sagt. Har fullt med smörgåstårtor att göra både idag och imorgon så jag behöver inte grönne på var jag kommer att bli placerad.
Bittan for till Antigua igår och de blev naturligtvis försenade. De skulle ha åkt vid sex men vid halv elva ringde hon från Gardemoen och då hade de fortfarande inte kommit iväg. När de skulle boarda planet så gick inte dörren att få upp!
De fick därför vänta på ett plan från Amsterdam och de fick nog inte många timmars sömn i London innan de skulle vidare antar jag....

Det verkar som i stort sett ALLA ska åka utomlands inom de närmaste veckorna. Pratade med hur många som helst igår som skulle till Thailand, Turkiet, Mallorca, Cypern, Rhodos osv.
Det blir väl bara vi som blir kvar i höstmörkret känns det som....
Å andra sidan är jag inte så ledsen över det. Konstigt nog så har jag inte den där riktiga lusten att åka iväg. Jag vill hellre åka i januari, februari eller mars. De är de värsta månaderna tycker jag....Men det är klart...skulle någon komma och erbjuda en resa så skulle man ju inte tacka nej precis....

Mot Smolmark....

Kommentarer
Postat av: Inga M

Kör Du till Smolmark varenda dag? Det är ju himla långt! Går det ingen skolskjuts eller någon annan skjuts som passar? Roligt att det funkar bra med en liten skola för Stefan.

2008-10-03 @ 21:28:28
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Tessan

Ja jag kör de dagar som Stefan bor hos oss vilket är för det mesta. Det går en linjebuss mot Arvika 06.40 och det tycker jag är alldeles för tidigt och kommunen är inte villig att ordna någon slags skolskjuts för de anser att han kan bo hos sin mamma och därifrån går det buss. Det är bara att köra alltså. Men jag kör honom hellre tusentals mil än att han ska fortsätta behöva gå på Silbodal....

2008-10-04 @ 19:07:23
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback