Påfrestande shoppingrunda...

Har varit ytterligare en tur till Töcksfors. Tredje gången på väldigt kort tid. Denna gång var det för att hitta en dop-present till mitt blivande fadderbarn Linnéa.
Vi åkte direkt efter dagis och Angelina var inte på sitt mest strålande humör så jag anade vad som skulle komma. De sa till och med på dagis att hon inte riktigt hade varit sig lik idag. Hon hade grinat för allt möjligt och det händer ju inte för ofta. Hon är väl antagligen lika slut som jag efter dessa hektiska veckor.

Var inne en stund på Gränslöst och jag tänkte gå runt och kolla lite i lugn och ro eftersom vi hade så bråttom senast. Det blev dock inte så mycket med det för Stefan blev akut kissnödig och vi fick kasta oss vidare mot köpcentret. Hann dock köpa en plastpall till morsan som Angelina ska ha att stå på när hon borstar tänderna samt blanka skinande spislock.


Tyvärr så såg vår gamla sunkiga spis ännu sunkigare ut med de skinande spislocken.

Första stoppet på köpcentret blev Kapp Ahl. Tänkte hitta något åt mig att ha på mig på dopet samt köpa ett par byxor till Angelina. Hittade direkt en tunika/klänning till mig men byxor till Linan var det värre med. Tyckte nästan inte det fanns några snygga och de som jag tyckte om fanns bara i storlek 98 eller 86. Inte 92.
När jag skulle prova min tunika så började problemen. Angelina väntade till en början snällt inne i provhytten men vips så var hon borta. Jag fick kasta på mig mina vanliga kläder och ge mig iväg för att leta. Hittade henne framför TV:N som fanns inne i butiken. Innan vi hann att gå så hann Angelina också med: Köra runt kärran lite hejvilt mellan klädställningarna, nästan riva ner en helspegel, tro att en roller var en glass på grund av det färgglada omslagspappret och slickade därför på den.

Köpte i alla fall tunikan som var jättefin på tyckte jag.

Passerade Duka där vi träffade på Jessica D. Förklarade att Angelina är som en bläckfisk när hon är trött. Hann inte avsluta meningen förrän hon hade tagit sikte på ett bord fullastat med espressokoppar som hon började lyfta på. Där och då kände jag att jag började att förlora förståndet.

Angelina ville ha mat så vi satte oss ner för att äta. Då fick hon syn på bilen utanför Joe´s som hon åkte i förra gången och stack iväg på direkten. Hon kom i alla fall tillbaka och åt ordentligt med mat så då fick hon en tia att åka för sedan.
Andréa, Linnéa, Birgitta, Anna och Lina dök upp och gjorde oss sällskap i ätandet.
Blev så dödens trött efter maten att jag insåg att vi var tvungna att skynda oss hem. Köpte presenten i en väldans fart för Stefan tjatade på att vi skulle hem och Angelina ställde sig upprepade gånger upp i vagnen. Hade inget annat val än att ta ur henne igen. Skulle jag aldrig ha gjort för när hon fick se de roliga kundvagnarna som ser ut som bilar och inte fick åka dem så var det kört igen. I ren och skär ilska så tog hon fart och sprang allt vad benen bar så långt bort ifrån mig som möjligt. Hon hann springa halva långsidan på centret innan jag hann ikapp henne med kärra och allt. Lovade i den stunden mig själv att aldrig åka på shoppingtur med övertrötta barn igen.

I bilen fortsatte terrorn. Stefan brände en ny CD-skiva förra veckan och den ska han prompt lyssna på. Den är i och för sig ganska bra utom en låt och den ska han naturligtvis lyssna på hela tiden. Jag pratar om "Bag-in-box" som troligtvis är den mest pinsamma, sämsta, horribla, jävla sång som någonsin har spelats in. Det finns inte adjektiv som räcker till att beskriva hur usel låten är. Jag får nästan utslag av den känns det som....Erbjuder mig nog ganska snart att hjälpa honom bränna en ny skiva.

Trodde att Angelina skulle somna bums efter vår lilla tripp men man ska inte tro så mycket. Hon gick visserligen till sängs direkt men somnade gjorde hon inte. Stefan var så snäll att han gav henne sin mobil så hon kunde lyssna på musik genom den. Då gick det bra.

Hmmm...intressant mackapär det där...


Har försökt att röja lite i min digra tvätthög. Det tar aldrig slut!!!!!

Nu ska jag avsluta kvällen med att göra klart mitt nya aerobicpass så jag har helgen på mig att träna. Kollar lite roliga steg på You Tube. Bästa inspirationskällan ever! Sen ska jag njuta av att det är lugnt och skönt till sist....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback