Morrondopp i toan...

Dagens mest underhållande händelse inträffade redan vid sextiden imorse. Jag stod i duschen när Lizzie kommer insmygande i badrummet. Jag hinner knappt reagera innan hon tar ett jättesprång för att ta sig upp på toalocket. Problemet var att locket var öppet. Plums! Vatten överallt och en liten kattunge som kom upp dyblöt efter cirka en sekund. Obeskrivligt rolig syn! Jag skrattade så jag nästan grinade...

Angellina var otroligt pigg och glad imorse när vi skulle till dagis. Så alert var det längesedan hon var när jag lämnade henne. Går faktiskt lättare nu när hon är på dagis varje dag för det blir bättre rutiner.

Åter igen en mycket lugn dag på jobbet. Det är tur att folk beställer så mycket smörgåstårtor och smörgåsar för annars skulle man städa ihjäl sig antagligen. Det finns alltid något att göra men lite trist är det när det är stiltje.

Ägnade eftermiddagen åt att städa undan lite och skura. Tog med Angelina och handlade också. Passade på att lämna lite klippkort och medlemskort till Camilla i sista sekunden (som vanligt).

Vid sju kom Gert o morsan samt Glenn för att gratulera lilla mig en dag i förskott eftersom jag är strängt upptagen imorgon med jobb samt träningspass på kvällen.

Angelina hjälper mig att öppna presenter....


Höstens sista blommor....


Hade tänkt att lägga upp fler bilder på mina presenter och gäster men som vanligt krånglar uppladdningen. Blir TOKIG på det här! Vet inte om det är blogg.se som krånglar eller min jävla dator. Det tog tjugo minuter per bild när jag laddade upp och det har jag inte tid med....Hoppas att det funkar bättre imorgon....

Fick i alla fall precis vad jag hade önskat mig. Ett presentkort på Anitas (ska klippa och färga nästa vecka) samt en massa "strån" att dekorera med av mamma och Gert. Av Glenn fick jag en vas med ett arrangemang av "strån" som morsan hade gjort. Nu ska det minsann bli fint i mina fönster och inte bara en massa döda blommor. Nu ska jag bara hitta vasar som passar och finna lite inspiration.

Känner att jag egentligen är ganska hungrig. Har inte käkat någon riktig mat idag, bara smörgås samt en glass, kakor och en Greve Spence-bit. Inte så nyttigt och näringsrikt kanske....Tur att jag ska träna igen imorgon.

Får ingen sovmorgon imorgon tyvärr för jag måste köra Stefan till skolan. Lite synd men sånt är livet.

Räknade ut att jag ska jobba tre lördagar på raken men sedan blir jag ledig tre lördagar efter det på grund av Alla Helgon-helgen så då blev jag riktigt glad. Det blir ganska många timmar per vecka den närmaste tiden. Jag förstår hur tufft det måste vara för alla ensamstående mammor som måste jobba heltid för att klara ekonomin. Jag är ju ensamstående i enbart fyra dagar per vecka och tycker ändå att det är ganska slitsamt ibland. När man sedan ska jobba heltid så kommer man efter med precis allt. Man hinner liksom bara göra allting lite halvdant. Efter ett par veckor så ser huset ut som en knarkarkvart, man har inga rena kläder, man kommer på att man inte har spenderat värst mycket kvalitetstid med barnen och man har överhuvudtaget rätt så stressad över hela situationen. Man sover (litegrann), skjutsar till skola och dagis, jobbar, lagar mat, äter och går och lägger sig igen. Man hinner inget mer.
Det kanske är jag som har blivit lat efter mammaledigheten men ett är då säkert: Jag uppskattar ledigheten långt mycket mer än förut. Jag älskar mina lediga dagar när jag bara kan vara och göra det jag själv har lust med. Det är så skönt att slippa den där känslan av att man inte räcker till någonstans. Så småningom är det väl meningen att jag ska försöka jobba heltid igen men då ska banne mig Angelina bli större först.

Nu är jag enormt sugen på en snus så jag ska stoppa in en prilla, bädda ned mig i sängen och strax kolla på Scrubs.

Hörs i möra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback