Skunken = jag!

Har äntligen fått "tagit kvällen" och lite paus från barnen. Skulle inte tro att friden varar värst länge för Angelina sover oroligt idag.
Har faktiskt inte ens hunnit att duscha efter träningspasset måste jag erkänna så nu sitter jag här och luktar skunk.
Var faktiskt mycket folk idag också på aerobicen trots älgjakt och allt. Det brukar oftast minska med folk då.
Körde i lite högre tempo än vanligt så det blev riktigt jobbigt.


Den här hade varit jättebra att ha med sig men den stod kvar på bänken hemma. Höll på att svimma när vi körde sista blocken.

Som vanligt tyckte jag att det var riktigt gruvsamt att åka iväg till passet men när jag väl är det så är det bara köra och ha kul. Konstigt att det är så. Jag vill helst bara stanna hemma varje gång men det går ju inte. Jag är antagligen nervös för att jag ska få blackout eller räkna fel takt eller inte kunna lära ut ordentligt osv. Det går kanske över när jag blir mer rutinerad. Man gör ju alla de där felen men ingen dödar mig för det. Det är ju bara på skoj alltihop.


Idag har jag bränt ut en ny skiva med kombinerad nedvarvnings, styrka och stretchmusik. Jag har äntligen fått med Coldplays "Fix you" utan att den krånglade på något sätt efter femtioelfte försöket! Jag har dille på att mixa nya skivor stup ikvarten för jag tröttnar så himla fort på musiken. Resultatet blir att jag har skivor överallt och har ingen koll vad som finns på dem....
Har också hjälpt Stefan med att mixa ihop en egen skiva.


Efter en minst sagt onyttig vecka med massa godis/glass/tårtfrosseri så är det dags att strama åt lite. Det här är nästan fullgod ersättning för allt snask. Går inte att sluta äta dem när man har börjat.


Angelina säger till mig: "Snus ä äcklit" därav denna hysteriskt roliga min!

Var nog antagligen årets lugnaste dag på jobbet idag så jag och A-M fick göra lite "tråkjobb", det vill säga saker man skjuter på så länge som möjligt. Vi hann bland annat med att tömma glassdisken och göra ren den, städa personaltoaletten, städa fruktkylen och torka av alla stolar samt soffan inne i "vrån".  Vi kände oss ganska duktiga efteråt.
Imorgon hoppas jag i alla fall att det blir lite mera fart för städa blir man fort ganska lett.

Kan inte få Coldplasys "Viva la vida" ur skallen. Den sitter fast som ett kletigt tuggummi. Hysteriskt bra låt!

Grannarna har kommit hem från semestern och jag fick hämta Lizzie inne hos dem redan ikväll. Blev kvar i nästan en timme och pratade så Stefan tänkte nästan efterlysa mig. Tur att vi inte är så pratgladad jag och J. Hahaha...


Stefan läser för Angelina (Bilden är från i lördags men jag ville ha med dem för jag tyckte de var så söta).

Nu ska jag nog slå på dumburken för att kolla på Scrubs. Har redan missat ett avsnitt på grund av allt bloggande....
Ses i möra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback