Alla har vi små skavanker....

Ny vecka och nya prövningar. Den första var att ta sig ur sängen överhuvudtaget men det har jag ju faktiskt klarat nu. Skulle tippa på att det är fler i det här huset som är trötta idag för vi var i Askim och badade i nästan fem timmar igår.
Stefan hade med sig Simon och jag tror att samtliga hade ganska kul.

Det värsta med att vara på ett bad sådär länge är allt oväsen tycker jag. Det är en ljudnivå utan dess like precis hela tiden så man blir trött bara av det. Sen sliter allt annat en hel del också. Till exempel att hålla ständig koll på Angelina som sprang ifrån bassäng till bassäng utan att kolla om jag följde efter eller inte.
Köpte armkuddar till henne så hon kunde röra sig lite mer fritt och det blev en succé. Vi höll mestadels till i terapibassängen, vilket jag tackar för eftersom det är varmare temperatur där. Hon hoppade ifrån kanten säkert 40 gånger utan att överdriva. Hoppade, simmade tillbaka, kravlade sig upp och hoppade igen utan att bry sig om jag tog emot henne eller inte. Folk tittade, pekade och skrattade och tyckte antagligen att hon var ganska tuff. Det tyckte jag också men kanske i lite tuffaste laget. Det kan vara bra med en hel del respekt för vattnet också kanske....

När man är på ett bad så har man oftast lite tid att sitta och titta på folk, vilket jag tycker är oerhört intressant. Tanken slog mig igår att man inte alls behöver vara nojig över sitt utseende trots att man bara har minimal klädsel för ärligt talat: i stort sett alla har skavanker. Det är håriga ryggar, armhålor och ja lite andra kroppsdelar också... hängbröst, bilringar, ärr, stora födelsemärken osv...De allra flesta har ett ganska ofördelaktigt utseende utan kläder faktiskt så man behöver absolut inte känna sig ensam på något vis.

I Askim hänger en tung doft av friterat över hela stället. Folk äter hinkvis med pommes frites och efter en stund så känner man sig nästan illamående av oset av all fet snabbmat. Skippade den men delade en mjukglass med Angelina för den är så himla god.

Såg en annan ganska kul grej. Satt på kanten till den minsta bassängen medan Angelina åkte rutschkanan för femtioelfte gången. Ser att en tjej i 4-5 årsåldern plötsligt drar ner sina bikinitrosor och undrar vad hon ska göra. Det för jag svaret på inom några sekunder. Hon lutar överkroppen framåt och ställer sig och kissar rätt ut. Gissa om hennes mamma var snabbt framme och drog henne därifrån men då var det ju liksom redan för sent. Man vet ju om att man badar i mängder av kiss men man vill ju helst inte gärna se beviset. Behöver jag tillägga att jag inte gick i där något mer?

Åkte hem vid halv fem och Angelina somnade innan vi hann ut ur Askim.

Var seg hela kvällen och fick inte så himlans mycket gjort. Tvingade Peter att se på Pretty Woman (han ville se på I Robot men jag vann striden) för den var det längesedan jag såg.

Skönt att Stefan har lov den här veckan för nu blir det lite mindre stressigt på morgonen. Angelina ska ju däremot på dagis som vanligt så nu är det snart hög tid att börja göra sig i ordning.

Valde förresten fotbollen i lördags för jag var för trött för att åka ut till Sellre. Första kvarten spelade ju Sverige bättre än på länge och sett till hela matchen så måste det väl ändå bli godkänt med tanke på alla skador. Alla slet ju som djur och Portugal kom ju ingenstans. Ronalso såg man bara till de gånger som han svandök ner i backen. Personligen tyckte jag att Johan Elmander var otrolig. Synd bara att han inte satte sina bra lägen....

Färjestad vann ju äntligen mot Timrå och det var väl gött att de kunde göra hela sex mål. Får hoppas att det lossnar i målskyttet nu.

Ojojoj vad tiden går. Nu måste jag verkligen sätta fart med sminkningen! Får fortsätta ikväll....

So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback