Väntar och väntar...

...på att Angelina ska vakna så vi kan gå till badhuset som jag har lovat innan det blir sent. Måste hjälpa Stefan med matteläxan senare. Han har halkat efter som vanligt eftersom han jobbar alldeles för lite på lektionerna. Dessutom har han mörkat vissa läxor för oss här hemma och detta fick vi reda på häromdagen. Därför är det sträng övervakning av läxorna som gäller framöver.

Idag har jag gett mig själv total-ledigt och har knappt fått något vettigt uträttat på hela dagen. Har mest grejat med min nya mobil och lagt in nummer på den. Min gamla telefonlista var inte direkt uppdaterad så det var lika bra att göra en ny tyckte jag.
Har även provat att skicka bilder till bildbloggen. Det funkade jättebra. Har lagt till adressen i länklistan här bredvid. Annars kommer länken här:http://www.bibgot828.blogspot.com/. Kolla in!

För övrigt fryser jag som en hund. Det kvittar hur mycket kläder jag tar på mig så känns det ändå svinkallt. Jag hatar verkligen vintern ibland.
Peter ringde imorse och sa:
-Är vädret hemma som det är här så hatar du mig antagligen nu...
Det hade tydligen snöat en hel del i grannlandet i väst och Peter har inte bytt till vinterdäck på våra bilar än....
Som tur var så var det bara lite blötsnö på bilrutan så det var inte värst. Däremot så var det en del isfläckar här och var på vägen ut till Smolmark så det gällde att ta det lugnt. Hem kom jag i alla fall.

Nu låter det som om skruttan har vaknat så nu ska jag få i henne lite mos och köttbullar och sedan drar vi till badhuset. Ska bli skönt att få komma till det varma vattnet åtminstone. Tänk om man kunde basta också! Ljuvliga tanke....men jag tror inte att Angelina skulle uppskatta det lika mycket....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback