Smådeprimerad

Hemma från golftävling, blöta och lera. Har tagit en välbehövligt bad tillsammans med Angelina. Ska snart gå och lägga mig för jag är rätt så trött. Hur gick det då i golftävlingen...Tja låt oss säga att det gick lika illa som vanligt bara aningens sämre....Slutade trea från slutet tror jag....

Fick den sämsta början som man kunde få och slog andra slaget som lade sig bakom ett träd. Fick en nia i på första. Slog i vattnet på andra. Missade en tvådecimeters putt på tredje. Fyrputtade på fjärde osv osv osv...
Låg hela tolv slag efter handicapet efter de nio första hålen. Jag och en av killarna i bollen som spelade ungefär lika illa som mig beslutade oss att inleda en interntävling istället. Det hjälpte nog litegrann i alla fall för på andra varvet gick det betydligt bättre men långtifrån bra. Tappade "bara" sex slag där. Jag vann förövrigt med åtta slag till slut över den andra killen. Vi kunde i alla fall stoltsera över att vi hade vinnaren i vår boll. En ung grabb som spelade jättebra och slutade på ett slag bättre än handicapet. En värdig vinnare.

Blött, lerigt och jävligt var det i alla fall och nu är det frågan om det blir någon mer golf i år. Känns som om det kan kvitta faktiskt.

Imorgon ska jag jobba. Var egentligen ledig men jag erbjöd mig att jobba för det vet man aldrig när jag kan göra nästa gång. Det tycker jag är det allra jobbigaste med hela den här operations-grejen. Jag som planerar i stort sett allt vet inte alls hur de närmaste veckorna kommer att se ut. Sånt får jag panik av och jag känner mig redan deprimerad.
Får försöka göra iordning så mycket som möjligt imorgon ifall att.

Nu ska det bli underbart att krypa ner i sängen och slockna....

Till sist:
* Sverige spelade verkligen inte bra igår mot Albanien. Skit-tråkig match. Att de hade ett nytt spelsystem såg man knappt för det såg ut som vanligt tyckte jag. De kan inte göra mål trots att de har två ganska kapabla forwards.
Undrar förresten vad Lagerbäck har fått för knäpp? För två månader sedan vågade han inte sätta in ällström på planen. Nu ska Sverige helt plötsligt spela 3-5-2. Vad har hänt egentligen?

* Jag behöver verkligen raka benen....Det bara MÅSTE göras innan sjukhusbesöket.

* Jag måste rensa i kattlådan innan jag lägger mig för det luktar blä därifrån och ingen annan lär göra det.

* Undrar om jag någonsin kommer att spela bra i en golftävling?

Natti natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback