Jag är rädd, rädd, rädd...

Onsdag kväll och jag är riktigt "sleten". Det måste jag erkänna. Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen.
Fick hett om öronen imorse eftersom jag kom upp alldeles för sent och vi skulle ut till Smolmark för att inspektera skolan. Hann precis i tid i alla fall.
Träffade först rektorn och han berättade lite om skolan och en del rutiner. Sedan gick vi på en liten rundtur. Gick ganska snabbt för det är ju inte så stort. Verkligen mysig skola!
Sen så fick vi gå in i klassrummet så Stefan fick hälsa på alla. Klassen är en 5-6:a som består av 15 killar och fyra tjejer. Hoppas verkligen att killarna är av det lugnare slaget....
Stefan fick vara med på första rasten och spelade rundpingis med boysen. Han ville börja redan idag sa han.
Det fick han ju naturligtvis inte men den 15:e ska han påbörja sina två prövoveckor och om det slår väl ut så blir han inskriven. Hoppas verkligen verkligen att han kommer att trivas.

Var bara hemma en liten stund och skrev ut annonsen och utskicken och sedan skulle jag gå upp till hotellet för att äta lunch. Hade inte tänkt det egentligen idag men igår kväll upptäckte jag att Angelina hade snott med en leksakstelefon därifrån så det var bara att traska tillbaka med den. Jag har en liten kleptoman till unge tror jag. När vi var i Smolmark så upptäckte jag en sax som hon hade smugglat ner i min jackficka.
Innan jag hann att gå så kom Per för att diskutera loggan. Han tyckte den var bra så det kändes skönt att få med honom också. Detta gjorde dock att jag blev sen till lunchen och Angelina var så trött att hon somnade på vägen upp.

På eftermiddagen var det dags för Marielles födelsedagskalas. Hade lovat att hjälpa Lotta tills Tommy kom hem, men han hade fått sluta tidigare så det behövdes inte. Tretton ungar plus Angelina var det i alla fall. Det blev lite korv med bröd, tårta och glass innan gänget drog vidare till bowlingen. Jag körde däremot upp en proppmätt Angelina till morsan och sedan drog jag och Bittan ut på golfbanan.

Började jättebra idag och testade Bittans nya driver. Det var verkligen skillnad att slå med den. Den gick rakt nästan hur illa man än träffade. Inte ens tillstymmelse till slice. Jag bara måste ha en ny jag också! Läser du detta Peter så önskar jag mig en sådan i födelsedagspresent!
Mitt fina spel försvann dock på 7:e hålet där jag fyrputtade. På de två sista hålen så utnyttjade jag hela spelfältet om man säger så...Katastrof! Får ta med mig de bra sakerna tills på söndag...
Vi hade i alla fall tur med vädret för vi fick bara lite dugg på oss. Det mullrade lite på långt håll också.


Två säsongstarter på TV4 idag. Idol och Heroes. Äntligen lite att kolla på! Nu fattas bara Lost.

Vet att jag tjatar men nu börjar jag få hel-ångest inför min halsmandeloperation. Igår kväll gjorde jag nåt så satans dumt som att gå in på Internet och googla ordet. Fick upp en uppsats om komplikationer vid halsmandeloperationer och fick läsa vad folk som intervjuats efteråt hade sagt. Minst sagt deprimerande läsning. Djävulska smärtor, spyor, störtblödningar och piller som inte verkar som de ska. Jag brukar inte vara rädd för saker men nu är jag verkligen det. När jag skulle föda så var jag kolugn för det visste jag att jag var tvungen att gå igenom. Det här har jag valt själv och jag vet att jag när som helst kan ringa och ställa in.  Igår kväll ville jag verkligen det. Man kan faktiskt dö om man har riktigt otur. Läskigt!
Min skräck är att det ska bli någon slags infektion eller skit så man blir dålig hela hösten. Gäller att vara extra noga med hygienen. Skaffa ny tandborste och så...Jag kommer ju ihåg vad som hände när tandläkaren propsade på att jag skulle dra ut visdomstanden. Dagen efter var hela halsen svullen ifrån örat ner till nyckelbenet. Infektion. Inte kul.
Nåja jag får väl försöka gaska upp mig och inte tänka på det så mycket så går det nog bra....

Ikväll ska jag banne mig inte dona med varken loggor, annonser, affischer och gud vet vad. Nu är det klart alltihop så jag ska krypa ner i sängen och kolla två avsnitt av Scrubs. Nattinatt!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Lycka till med operation av halsmandlarna! Det är nog inte så många som drabbas av infektioner och sånt elände. DEt går säkert bra!



Hoppas att det ordnar sig bra för Stefan och att han kommer att trivas. Årjäng är ju en av få kommuner som har kvar de här små mysiga bygdeskolorna. De är bra alternativ för barn som vill ha det lite lugnare runt sig. Skolan i tätorten är ju inte bara stor utan man har också valt en organisation med stora klasser. Det kan vara påfrestande både för barn och vuxna.

2008-09-04 @ 06:46:15
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Tessan

Jag hoppas och tror att en liten skola kommer att passa Stefan mycket bättre. Han behöver få lugn och ro så han kan koncentrera sig bättre på själva skolarbetet. Han brukar dessutom ha lätt för att knyta nya kontakter så det behöver man inte oroa sig för heller.

2008-09-04 @ 09:09:36
URL: http://flowerroad.blogg.se/
Postat av: Mamma

Stackars min lilla tjej. Vore du liten så skulle jag gå med dig men nu är du stor och tar med dig Peter istället. Det går säkert bra ska du se. Du får det säkert mycket bättre denna vinter än i fjol nu när du blir av med de stora fotbollarna i halsen. Kvällen med Angelina igår var så kul. Hon pratar och leker och är hur go som helst. När hon avslutade dagen vid vår lilla "kos" stund med vällningen med att säga "älskar dig mojmoj" då kommer det allt en tår. Mormor älskar dig också lilla vän. Kram mamma

2008-09-04 @ 09:35:48
Postat av: Mamma

Glömde en sak! Jag håller alla tummar jag har för att Stefan ska få det gôtt resten skoltiden. Som den gôe pôjk han är så tror jag det kommer att gå jättebra. Kram till Stefan!

2008-09-04 @ 11:38:16
Postat av: Tessan

Älskar dig oxå. Du är världens bästa och snällaste mamma OCH mormor...

2008-09-04 @ 22:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback