Jag HATAR den jäkla....

...centraldammsugaren av hela mitt hjärta just nu. När man som mest behöver den så funkar den aldrig. Snart drar jag till ÖB och köper mig en liten billig dammsugare för den kan fanimej inte vara sämre!

Märkte häromdagen att den inte sög ett jäkla dugg och Peter skulle fixa den sa han. Blev inte så eftersom det har varit så mycket annat att göra. Därför har jag sopat undan det värsta istället.
Men när det dräller sågspån överallt och dessutom samlas en grushög i hallen så fort någon får in så vill jag verkligen dammsuga nu. Är så trött på damm, grus och smuts så jag snart kreverar. Därför öppnar jag dammsugaren själv och vad händer? Jo tvåtusen kilo sågspånsdamm ramlar ner överallt! Visar sig att slangen till dammsugarpåsen har hoppat ur och allt ligger i behållaren samt i filtret. Härligt! Eftersom otektiska jag kommer ihåg hur det var förra gången jag försökte göra ren filtret så stängde jag helt sonika igen och fick fortsätta städa med den här.....


Funkar i alla lägen....dock inte lika bra som en dammsugare....


Måste säga att Peter hade sååå rätt när han valde diskbänken. Jag tyckte inte att det var så noga men han propsade på en värstingmodell. Jag älskar den. Med tillhörande durkslag som passar i så jag kan fixa salladen på nolltid....Perfekt!


En annan sak som jag älskar i nya köket är ismaskinen. Flitigt använd redan....


Efter en helg med bara "fetmat" så fick det bli kycklingpytt idag med sallad. Mumsigt!


Angelina har börjat leka med sina gosedjur som hon aldrig har brytt sig om förut. Nu radar hon upp dem och har långa konversationer med dem....Kul att lyssna på....

Nu ska jag byta till träningskläder för nu blir det snart cirkelträning och ikväll är det rena julafton. Två avsnitt av Desperate Housewives! Me like!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback