Sååå gött...

...att Färjestad lyckades vinna den här andra finalmatchen. Tyckte att de var bättre matchen igenom men har förtvivlat svårt ibland att sätta pucken. Måste skjuta mer för Liv släpper ganska många returer.
Jäkligt kul att se att Jönsson och Nordström visar var skåpet ska stå när det som mest gäller. Jönsson var bäst både ikväll och förra matchen.
Det var längesedan tror jag det var sådant tryck i Löfbergs Lila Arena. Ibland är det svårt att uppfatta när man tittar på TV:n men idag kändes stämningen nästan ända hem till vår soffa. Grymt! Önskar att jag hade stått på där på ståplats och vrålat mig hes som i gamla dar....
Blir äntagligen en riktig rysarmatch till söndagen...

Måste erkänna att jag är nästan vimmelkantig av trötthet efter två ganska hårda arbetsdagar. Idag kom jag visserligen hem lite tidigare men har gått på 110% i 9,5 timme med enbart en kvarts paus. Det är så himla mycket som ska göras hela tiden och det känns som om man kunde jobba dygnet runt utan att bli riktigt klar.
Orkar knappt tänka på hur det blir nästa vecka....De har ju lovat kanonväder och allt. Invasion skulle jag tro.

Kan knappt beskriva hur skönt det känns när man kan gå ut i bara en T-shirt och inte frysa. Jag tror inte att jag har fattat själv hur mycket jag har längtat efter våren. Bara att se solen utanför fönstret får en på bättre humör trots att man går inne och jobbar.

Har inte fått något kök idag heller men Peter har fortsatt att måla taket men färgen tog slut. Får försöka att hjälpa honom imorgon efter jobbet.

Näe nu ska jag falla i koma....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback