Vilken respons...

...jag har fått på mitt inlägg från igår. Härligt att se att folk är engagerade och det bästa av allt är att känna att jag inte står ensam....Tack alla ni som håller med mig...det värmer...
Idag fick jag ett samtal av personen som ringde igår och vi hade ett litet samtal och nu anser jag att saken är utagerad. Jag kommer inte att skriva en rad till, men jag hoppas att diskussionen ändå hålls levande....

Idag har det annars varit en lugn arbetsdag. Hela eftermiddagen kunde jag bara göra saker i ett normalt tempo och det är alltid kul när man faktiskt har tid att prata lite med kunderna. Väldigt trevligt.

Angelina och Peter har varit i Karlstad och köpt någon slags konstig trumma. De åkte redan på förmiddagen men tydligen öppnade affären inte förrän tre. Istället hade de varit på Mitt i City och på en leksaksaffär. Lina kollade in en vrålhäftig elbil som hon ville ha....

Nu på kvällen har jag roat mig med att sjunga lite Lipps samt hoppa studsmatta med Lina. Myggen höll dock på att äta upp oss så det blev inte länge.
Härligt med bättre väder i vilklet fall som helst. Det kvittar om man jobbar. Allt känns ändå lättare...

Nu ska jag plocka ihop litegrann här hemma samt läsa lite andra bloggar och sedan blir det sängen...

Dagens Tessan-ordspråk: Vissa tår tål inte att trampas på.
Dagens bästa: Pappa som inte har rökt på över en månad. Du är jätteduktig pappsen! Att du håller dig ifrån sötsakerna är också bra!
Dagens skiva: Den som jag fick i postlådan imorse. CD-on är verkligen snabba i vändningarna....

So long folks!


Kommentarer
Postat av: Jocke J

Tack för underhållningen! :)

2009-08-07 @ 17:32:38
Postat av: Iréne J

En fråga till den ansvarige på Kvarnåsen, är det Caremas eller den ansvariges policy att försöka tysta någon som påtalar en brist i era rutiner istället för att försöka rätta till dem. Dålig stil av den person som ringer upp Tessans chef, vad har hon med detta att göra?Vill gärna ha ett svar på mina frågor.

2009-08-07 @ 18:24:13
Postat av: Anette

Du gjorde helt rätt Therese. Fasiken va bra. Det är ju en brist i vården, de borde stor Tacka dig för att du upptäckt nått som tydligen inte fungerar ist för att hacka. Men det tyder ju bara egentligen på att de mår jäkligt dåligt över vad som hänt men inte törs stå för konsekvenserna. Damen hade tur som träffade på en som bryr sig.

2009-08-10 @ 19:47:49
URL: http://ajaonettans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback