Underbart vinterväder!

Nu är min lediga dag snart slut och jag börjar känna mig ganska seg.
Har inte gjort så mycket vettigt idag egentligen. Passade på att ta med mig Angelina ut i det fina vädret efter att ha kört Stefan till slalombacken.
Vi byggde först en urful snögubbe modell mindre och sedan drog vi bort med pulkan till dagis. Hade tur att de andra dagisbarnen var ute så Angelina fick någon att leka med. Åkte lite pulka och rutschkana i ungefär en timme och Lina hade kungligt kul.

På eftermiddagen hann jag faktiskt med att spela in en ny skiva med styrka och stretchmusik. Välbehövligt. Var gruvsamt trött på alla de gamla skivorna.

Hämtade Stefan vid fem och han hade provat på att åka snowboard i backen. Fick en smärre chock när jag fick se det men alla ben och armar var hela. Han skulle prova i ett par timmar imorgon sa han. Är lite skeptisk eftersom vi åker till Branäs på torsdag. Bra att ha med hela ungar då....
På kvällen drog han iväg på Bolt på bion och jag körde Angelina till brorsan. Får hitta alternativa lösningar nu när morsan inte är hemma.

Lite mera folk på aerobicen idag. Körde sista gången med detta passet och det flöt på bra. Hade orkat hämta headsetet så då går det ju lite smidigare....


Kolla in den här lilla damen som har blivit så stor. Linnéa provar pulkan i vardagsrummet....

Angelina har fått tag på ett par hörselskydd...


Imorgon ska det säljas semlor för då är det ju faktiskt fettisdagen. Kom in och köp allihop!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback