Sitter här som vanligt...

...och tuggar på mitt knäckebröd. Det är det enda jag tillåter mig att äta på kvällen efter träningen, men det räcker så bra så. Har verkligen märkt att det går lättare att äta frukost också om man inte småäter hela kvällen.
Hursomhelst....

Jag har varit ledig idag och pysslat med ditten och datten. Imorse så röjde jag undan ordentligt och fick dammsuga för första gången på en vecka. Tänk, förr dammsög jag nästan en gång om dagen. Ojojoj det var tider det....

Mamma påpekade att hon hade märkt av Linas trotsighet i går kväll och det är bara att instämma. Det är sällan hon svarar JA på saker nuförtiden. Blev arg på henne imorse när hon envisades att dra ut kläderna ur garderoben och då kom hon fram till mig och smekte mig över kinden och sa: Såå mamma, förlåt och så fick jag en puss. Då kan jag lova att jag inte var arg värst länge till. Vicken uträknande liten skrutt-unge jag har! Sötast i världen! Tycker i alla fall jag....

Försökte lägga henne mitt på dagen för hon var riktigt trött men det gick INTE. Jag däremot slumrade till en stund och vaknade av att Angelina stod och ryckte i armen och sa: "Vakna mamma, vakna!" Inget annat att göra än att ge upp och masa sig ur sängen.

Var en sväng på cafét och tog en fika. Fixade en bild till en bildtårta, handlade och drog hem igen.

Stefan kom hem med en jättefin hylla han hade gjort på träslöjden. Såhär såg den ut:


Han skulle ställa DVD-filmer i den sa han.

Efter middagen så kom vi äntligen iväg till brorsan och Andréa för att kika på huset. De flyttade in på riktigt förra veckan. Hade med mig en bunt kläder efter Angelina så nu fick han ännu mera banankartonger att sortera. Det var verkligen skillnad från förra gången jag var där. Jättebra blir det! Här är en bild på köket:

Ja jag fick inte med hela för det var ganska stort.....


Linnéa har blivit så stor tös nu att jag knappt kan fatta det.



Angelina och Linnéa busade ett tag och vi andra käkade semletårta. Ja, jag erkänner...jag smakade en liten bit och det var ljuvligt. Jag som skulle hålla mig till fettisdagen...hm...men semletårta kanske inte räknas....

Sen var det hög tid för att dra iväg till cirkelträningen. Det var inte fullt idag men nästan. Kände mig så slö och trött innan men när man väl kommer dit så piggnar man snart till. En och en halv timme går så ofattbart fort!


Tog lite bilder på träningen idag som jag ska lägga ut på hemsidan tänkte jag....

Stefan var barnvakt och Angelina hade tydligen somnat direkt efter jag for. Tyvärr så vaknade hon när jag kom hem igen så det var lite trixigt att få henne att somna om, men nu sover hon som en gris. Det var behövligt eftersom det blir dagis för henne imorgon. Skulle egentligen ha varit ledig men Bittan är sjuk så det blir jobb istället.

Idag ringde det en kille från Tele2 (för femtioelfte gången) och ville pracka på mig något superbilligt abonnemang. Jag försökte vara relativt trevlig men när jag sa att jag inte var intresserad och han kontrar med:
-Varför det? Då brast det.
Svarade lite mindre vänligt att jag inte hade den minsta lust att motivera varför och att jag verkligen inte hade en tanke på att låta honom ödsla min tid något mer. Då skrattade han. Att vara telefonförsäljare måste vara ett pissigt jobb. Jag ORKAR helt enkelt inte bete mig civiliserat när det ringer folk cirka 15 gånger i veckan och försöker pracka på mig skit som jag inte har bett om och jag antar att jag inte är ensam om det....Vill jag ha något så klarar jag nog att fixa det på egen hand.

Missade Super G idag. Hade helt totalt glömt bort det....och jag som skulle heja....Det gick ju inget vidare så det kunde kanske kvitta egentligen....Anja förklarade att hon måste ha sol när hon åker....hmmm....hon borde väl ha lärt sig att åka i alla väder efter så många år tycker man....Lindsey Vonn verkar i alla fall klara av det bättre....

Verkar som om det ska komma en helvetes massa snö till helgen. Känns som om vintern blir lång i år men i och för sig så är det väl OK bara det håller sig lite kallt och den där efterlängtade solen kunde skymta fram någon gång. Det behövs känns det som.

Nu blir det en varm dusch och sedan sängen....Natti natt




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback