Magsjukan...

...har till sist letat sig fram till oss också. Inatt vaknade jag av ett konstigt ljud från Angelina (som jag hade burit in till min säng) och det första jag sa var: Nu är det dags! För jag förstod på en sekund var vad det var frågan om.
Han nästan att få henne ur sängen innan det var försent, men kuddarna, snutten och täcket på min sida gick inte att rädda. Det var bara att ta bort allt och in i duschen. Peter skickade jag därifrån så han fick sova på soffan. Bättre ju färre människor som är uppe i spyorna och kletar....

Hon somnade faktiskt om efter duschen men hon vaknade och spydde litegrann i flera omgångar.

På morgonen fick jag faktiskt i henne lite att dricka och en sked med smoothie. Ska försöka med lite blåbärssoppa också senare för det sa morsan att det var bra.

Har suttit och tittat på två Pippi-filmer som vi inte har sett förut men då blev Angelina så trött så trött...Nu sover hon gott i sin säng så jag ska passa på att laga lite mat. Hoppas att hon inte kräks något mer bara. Märks ju hur länge det går innan jag också åker dit....Jag brukar ju klara mig bra men man vet aldrig...Har snart gjort åt en hel Bliw-tvål sedan inatt för jag tvättar händerna precis hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback