Apropå U-21....



Måste ju bara skriva lite om matchen igår också. Jag blev helt knäckt när Peter informerade mig om på morgonen att matchen började redan klockan sex. Eländes elände! Jag jobbar ju sent på fredagar så detta skulle innebära att jag typ missade typ hela matchen. Ett tag övervägde jag att bara slå igen och åka upp igen senare och städa men det kändes fruktansvärt tungvindigt. Jag kollade därför haltvtidsresultatet på webben och konstaterade att jag inte missade något. 3-0 till England.
Efter jobbet fortsatte jag till ICA och när jag gick där bland hyllorna så hörde jag via radion att Marcus Berg hade reducerat.

Fortsatte därefter ner mot Venedig för att hämta pizza och då händer det! Ola Toivonen slår in en frispark! Höll nästan på att köra upp på trottoaren av glädjefnattet.

När jag sedan några minuter efteråt var på väg hem med pizzan så kom det;: 3-3 målet och då var jag nästan i chocktillstånd. Plattan i mattan och rusade upp till TV:n. Resten var ren och skär dramaunderhållning.
OOOO så nära Sverige var att avgöra i förlängningen! De var ju klart bättre än engelsmännen som var som stenstoder på planen....

Men när det där förlösande målet aldrig kom och avgörandet skulle ske på straffar så förstod jag nästan hur det skulle sluta...och mycket riktigt...det ville sig inte hela vägen fram....

Måste ändå säga att de här killarna har visat att Sverige kan spela ett annat spel än den där tråkfotbollen som det "riktiga" landslaget presterar. Man får ju hoppas att den där glädjen och energin hänger med dem även när miljonerna börjar trilla in på kontot. Det lär de göra för Marcus Berg i alla fall den närmaste framtiden. Vilken turnering den killen har gjort! Hatten av för U-21!

För övrigt var Joe Harts minspel otroligt störande och man ville nästan slå honom i fejset där man satt framför TV-apparaten om det hade varit möjligt. Däremot alla heder för straffen han lade. Iskallt rakt upp i nättaket. Världsklass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback