Nattstädning...

Som jag skrev i ett tidigare inlägg idag så var jag på jobbet redan kvart över fyra i morse på grund av att jag somnade ifrån städningen igår kväll...Så kan det gå....
Jag har i alla fall inte varit alltför trött ändå under eftermiddagen. Hade visserligen huvudvärk en stund men det gick över.
Har rotat runt lite med allt möjligt efter jobbet.
Åkte upp till bibblan och fick nya böcker till Angelina. Storhandlade när vi ändå hade bilen med. Funderade på att köpa jordgubbar men när jag fick se att de kostade 40 kronor asken och dessutom såg omogna ut så ångrade jag mig. Sen såg jag att två fåglar hade varit och snappat till sig jordgubbar som de satt bredvid och smaskade på och det var spiken i kistan. Inga fåglar i min mat. Nej tack!

Angelina har blivit så himla snorig och förkyld under helgen så hon var ganska trött efter dagis. Hon lekte en stund med Jonna men efter ett tag tog det stopp. Då är hon så himla lustig för då vill hon inte att Jonna ska få komma in och smäller igen dörren rätt framför ansiktet på henne. Inte så schysst kanske....Har försökt att förklara för Angelina att det är bättre att hon säger till Jonna att hon inte vill leka mer istället för att vara elak....

Trodde att Angelina skulle somna på studs när vi för en gångs skull kom i säng i tid men där misstog jag mig, Just nu så är sova det tråkigaste Angelina vet och hon försöker in i det längsta att hålla sig vaken.
Vaknade klockan tio och då sov hon i alla fall som en stock.


Stefan är nöjd över att jag hade gjort köttfärslimpa igen. Han kan äta upp hela själv tror jag....

Näe nu måste jag verkligen sova för jag misstänker att jag kommer vara saftigt trött i morgon annars....

Gonatt!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback