Å så var FBK i semin då....

Lätt som en plätt var det ju att slå ut Gävle-ponkarna. Nu får FBK vila ett tag medan de andra lagen sliter lite till innan semifinalerna börjar....

Idag blev det ju äntligen en morgonpromenad. Halvsex var jag på språng men jag var så trött så jag orkade inte dra upp mobilkameran för att föreviga ögonblicket. Kändes både skönt och jobbigt att gå så tidigt. Kändes att man inte hade någon mat i maggen.

Fick syn på precis ett par sådana leggings jag ville ha när jag kollade ajaonettans blogg igår och därför tog jag och Linan en snabbtur till Töcksfors med destination Vero Moda.


Detta fick jag med mig hem i alla fall. Jättesköna kläder! Får bli min utstyrsel på lördag.

Lina fick nya strumpor också och nya gubbar till Pippi-huset, Prussiluskan och Kling & Klang som hon lekte med när hon kom hem. Pippi-huset har överhuvudtaget varit en höjdar-julklapp för det leker hon mest med skulle jag tippa på av alla leksaker.

På eftermiddagen blev det vår sedvanliga tur till badhuset och idag fick vi sällskap av M. och E. Kul att Lina fick någon att leka med! De plaskade runt och busade som tokar båda två. Angelina klarade faktiskt att kravla sig upp på den där flytplattan alldeles själv och hoppa i idag. Hon är mer under än över vattnet.


Såhär trött blir man efter badhuset...

Näe nu har jag bloggat otroligt mycket idag så nu är jag trött på det. Tror att jag ska göra klart sista Blocket till aerobicen och sedan kolla en film eller något....

Ha de

Kommentarer
Postat av: svansen

Badhuset är verkligen ett säkert kort för att få trötta och glada barn=)

2009-03-12 @ 20:59:51
URL: http://svansens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback