Ojsan ojsan...

...nu är det plötsligt sådär jäkla sent igen!
Har roat mig med att förbereda inför årsmötet imorgon. Skrivit verksamhetsberättelse och sånt och jag kan avslöja att hjärncellerna och skrivkapaciteten sjunker avsevärt när klockan börjar närma sig tolv på kvällen. I alla fall på mig. Men nu är jag äntligen klar (hoppas jag, det visar sig imorgon om inte annat) så nu ska jag ägna mig åt lite roligare saker. Blogga till exempel.

Var ute hos pappa i förmiddags och jag släpade ner mitt Lundby dockhus som har stått orört på övervåningen i cirka 20 år så Angelina skulle få leka med det. Fick rensa bort en del damm men det fanns otroligt nog en hel del hela inventarier kvar till huset.

Passade Lina bra att sitta och grejsa och plocka


Lina blev så trött till slut att hon såg full ut....

Hon somnade i bilen på väg hem så jag både handlade och var inne och hämtade bokföringen hos H. innan hon vaknade igen när vi kom hem.


Lizzie hoppade upp på taket på min bil och här vågar hon inte hoppa ner. Hon bara stoddär och jamade ängsligt. Dumma Lizzie!

Eftersom Angelina är såpass förkyld så valde jag att inte ta med henne till badhuset idag. Det fick bli bowling istället. Men först var vi en tur på bibblan och lånade nya böcker för nu var jag dretlett de gamla.


Mot hotellet med "tandtrollet" som Angelina säger i förgrunden. Men är det inte dags att ta av tomteluvan?


Det fanns faktisk bowlingskor i stl 24 till Lina. Hon satte på sig dem och valde klot men sedan var det stopp. Hon ville INTE bowla!


Hon satte sig helt sonika och läste böcker istället...


Stefan var däremot på G. Hann envisas att ha de där räcken uppe fast han verkligen inte behöver dem. han spöade skiten ur mig idag!


Kolla in min snygga stil. Det hjälpte ju tyvärr inte för jag spelade som en kratta. Skyller på träningsvärk i triceps...


Lite nyfiken var hon allt...


Sååå koncentrerad....


Dagens vinnare. Han spöade dessutom mig i NHL 09 när vi kom hem också så idag är jag en riktig loser.

Angelina och jag tog ett härligt bad när vi kom hem och efter lite Alfons-läsning dröjde det inte länge innan hon dalade.

FBK-matchen visas på nian imorgon kväll. Gissa om det ska bli ett kort årsmöte!

Jisses vad många lodjur de hade skjutit i Värmland. Tur det säger jag för om de kan skjuta tretton stycken bara sådär så vill man knappt veta hur många det finns egentligen. Jag tror att jag har sett ett lodjur en gång i mitt liv i vilt tillstånd. Det var en natt som jag körde ifrån kusten och hem och jag såg den i Bengtsforsområdet någonstans. Men jag var så jävla trött den gången så det kan i princip ha varit vad som helst. Hursomhelst så tycker jag inte att det är någon katastrof. Har så svårt att fatta det där varför vi ska ha en överdrivet stort antal farliga djur överallt....
Jag följer inte vargdebatten så noga egentligen men jag tycker att det är sjukt när en människa kan hamna i fängelse i flera år om han/hon olagligt skjuter en varg för att skydda sina djur. Tar man livet av en människa så är det inte ens säkert att man döms alls. Det är verkligen sjukt!

Undrar om jag har någon ren arbetsrock tills imorgon? Lite sent att tvätta nu så det blir ett senare bekymmer. Har ju bara haft hela dagen på mig att fixa det....

Slipper att köra Stefan imorgon så jag kan sova en timme längre imorgon. Kan behövas eftersom jag aldrig kommer i säng.

Måste erkänna att jag skanar mamma litegrann. Vill att hon ska komma hem nu. Jag är allt en liten 28-årig morsgris jag!

Inatt vid fyratiden vaknade jag och var fly förbannad på Peter. Anledningen var att jag hade drömt en väldigt verklig dröm om honom. I drömmen var han hur taskig som helst mot mig och betedde sig som ett svin. Hade han legat bredvid mig när jag vaknade så hade han nog fått sig en snyting. Tur att han befinner sig i Norge....Han har SMS-bombat mig idag så han saknar mig nog litegrann. Jag vill i alla fall att han ska komma hem NU!

Nä, allvarligt talat....nu MÅSTE jag komma i säng.
Natti natt





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback