För trött...

...för att det ska bli något längre inlägg idag. Har precis röjt upp litegrann innan jag ska gå till sängs. Helt otroligt vad mycket saker som hamnar överallt under en dag. Särskilt med tanke på att ingen har varit hemma förrän på eftermiddagen!

Var inte hemma förrän halv nio från jobbet. Det tar sin lilla tid när man ska städa både ute och inne. Sedan var jag tvungen att handla för det var närapå tomt i kylskåpet.
Hade tänkt att se på hockey men insåg att Angelina nog inte skulle orka vara vaken så jag gick och lade henne istället. Sverige vann ju i alla fall och då kanske man kan se semin istället....

Märks att man blir mer trött nu under en arbetsdag eftersom det är så varmt hela tiden. Imorgon får jag raka spirorna för det funkar inte att jobba i långbyxor och strumpor. Dessutom kände jag idag att mina ben svullnade och det blir ju inte bättre ju varmare det blir. Är ett öde det där. Kan ju inte gärna ha stödstrumpor till kjol liksom samtidigt som jag inser att det nog vore det bästa. Sexigt värre!

Var på banken idag och fixade med lånet. Gött att få betala hela drösen med fakturor. Peter började dessutom att fondspara och blev riktigt intresserad när han tittade på mitt sparande. Han kanske blir en riktig börshaj, vem vet?
Jag känner mig alltid så dum när det gäller sådant där. Jag kan typ ingenting om ekonomi och när bankmannen frågade om vi åtminstone inte hänger med lite vad som händer på Börsen så kände jag att jag ville börja fnittra. Visst vet jag att det är ekonomisk kris i världen och att i stort sett varenda företag går dåligt men inte värst mycket mer. Däremot har jag faktiskt hållt lite koll på mitt eget fondsparande. Jag läser i alla fall papprena som jag får hemskickade. Inte dåligt det. Men att börja byta fonder och sådär på egett bevåg vet jag inte om jag skulle våga ge mig på. Tur att det finns kunnigt folk som kan hjälpa en med sånt. Handelsbanken i Årjäng är bäst! Vi har varit kunder där i ganska många år nu och har aldrig haft en anledning att bli missnöjda. Alltid bra service och trevligt bemötande.

Längtar efter golftävlingen på lördag. Jag går ut klockan tio och det är ganska lagomt. Då har man nog både vaknat till och hunnit att värma upp innan. Hoppas att formen fortsätter att peka upp också och att jag för en gångs skull kan hålla nerverna i shack. Det är ju dock inte så säkert. Första tävlingen är alltid extra nervös....

Imorgon blir det jobb igen och sedan ledig helg. Jobb på måndag och sedan SEMESTER. Nåja....det blir nog ingen vidare semester men då ska jag passa på att städa och röja så mycket jag bara kan.

Nu blir det Aftonbladet-läsning och sedan koma....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback