Förutom att fira min far...

...har jag mest städat idag. Plockat undan massa bygg-grejer och annat ur vardagsrummet, rensat bort skit i badrumsskåpet. Plockat grejer åt höger å vänster. Sedan avslutade jag det hela med att dammsuga hela huset. Gött!
Under sängen har jag inte dammsugit ordentligt sedan vi började renovera så där fick jag en rejäl nysattack när jag dök ner under den.
Hade tänkt att gå ut på eftermiddagen och fortsätta i rabatterna men det hann jag inte. Först var det dags att hjälpa Stefan med läxan, matten tar ju sin tid. Sedan tog det lite tid innan jag fick på mig och Angelina lite finare kläder. Angelina blev jag riktigt arg på för så fort jag säger till henne att vi ska byta blöja eller kläder eller dylikt så hånflinar hon bara och springer iväg hela tiden. Man tröttnar ganska fort på att hela tiden behöva springa och jaga en unge så idag röt jag till-ordentligt. Det funkade väldigt bra ska tilläggas.

Fast hon var ganska trött så var Angelina supersnäll på Waterside. Hon åt inte värst mycket och hon var rejält rastlös men det kan man ju förstå. Hon och Nicole lekte på slutet så det funkade bra ändå. Härligt när man kan ha med sig barnen utan problem.


När vi handlade idag ville Lina ha ballonger, och varför inte? Väldigt billiga leksaker som alltid går hem....Det är Stefan (naturligtvis) som har satt upp dem i taket. Var inte så populärt kan tilläggas....


Imorgon kommer Peter hem och då ska det förhoppningsvis tapetseras. Ska fortsätta städandet och försöka hinna med så mycket som möjligt. De lediga dagarna går alltför fort.....
Nu måste jag verkligen sova!
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback