Grillning, lek och lite golf...

Får väl försöka uppdatera litegrann eftersom jag ligger lite efter med bloggen. Har lite bilder från den helt underbara dagen igår. Första maj. Ledighet och strålande solsken. Underbart!

När jag frågade Peter igår morse vad vi skulle hitta på så kom han med förslaget att vi skulle åka till IKEA och inhandla barstolar till köket. Jag ville ju inte vara negativ det första på morgonen men att sätta mig i bilen och åka till Karlstad en solig dag var typ det SISTA jag ville. Angelina ville inte heller för hon skulle ut och gunga så till slut sa Peter att han skulle åka själv. Han kände nog vibbarna....Jag blev i alla fall mer än nöjd med detta beslutet.
Jag gick ut och rensade iordning ena rabatten på framsidan samt sopade undan skit från marken som inte hade hamnat i containern. Gött att bli av med allt skräp! Varmt och härligt var det.
Angelina lekte med J. De leker helt plötsligt så himla bra med varandra och är som ler och långhalm.


Skrutte-tösera ritar för fullt....



Peter har skruvat ihop första stolen och är helnöjd!



Alla stolar på plats. Blev ju bra det där....


Kom dock på att vi hade glömt att vi skulle ha nya tallrikar. Jag har kastat bort i stort sett allt porslin och de jag hade sparat har vår micro tagit kål på. De tålde inte riktig värme....Nåja...det får bli nästa vända.

På eftermiddagen gick jag och Bittan ut på en golfrunda i det härliga vädret. Gick inte värst mycket bättre än sist men det var ändå gött att komma ut. Får nog försöka att klämma in ett par rundor till innan tävlingen på lördag. Känns som om det kan behövas....haha...

På kvällen kom Glennsan med familj och det var dax att tända grillen....


En liten välkomstöl....


J. och Angelina busade vidare....



Peter fixar käket....


Linnéa väntar på maten....




J. rockar till det....



Äntligen grilldax....



Å jävlars va det rök...



...men oj va gott det smakade! Det blev lite kyligt men man har väl tröjor!


Kvällen avslutades med tre avsnitt av "Lost" innan det blev sängen. En kanondag från början till slut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback