Jag har tagit semester!

Ja nu är jag ledig en hel vecka framåt. Gött i gött! Hyfsat väder verkar det bli också. Nu ska det grejas både här och där kan jag lova. Vet dock inte vart jag ska börja. Det är så himla stökigt överallt liksom....Tror att det får bli badrummet och toaletten nere. Det känns mest akut.

Igår kom vi äntligen igång med tapetseringen. Tommy kom hit på stört och började med väggen runt nya fönstret. Där fick det bli samma tapet som i vardagsrummet. Vi hade som tur var kvar en och en halv rulle. Ibland kan det vara bra att spara på allt möjligt. Resultatet blev jättebra.
Nu ska vi ta resten i slutet av veckan och sen kommer det att kännas väldigt klart. Jag får nog sätta fart med att måla lister antar jag. Ska bara fixa kvistlacken först....


Tapetsering klar


Peter har brunbetsat listerna och överliggaren.


Stökigt kök

Nu känner jag mig helt slut i huvudet för jag har bokfört litegrann. Hade ju dubbelbokfört en faktura sist så nu fick jag först fixa till det och sedan bokföra in lite mer. Nu är jag i alla fall kvar och slipper att ha den kvarnstenen hängandes runt halsen.

Var sugen på en golfrunda idag men Angelina ville ut på "pomenad". Vi tog en tur runt Hagvägen i det fina, men ganska kyliga vädret. Imorgon däremot får det bli en golfrunda tror jag. Behöver komma över debaclet från i lördags....

Försöker verkligen potträna Angelina men det går sisådär kan man säga. Idag har hon pinkat på sig två gånger. Först i byxorna och sedan på golvet. Men det är bara att fortsätta och vara "stönig" antar jag.

Imorgon ska jag äntligen få klippa mig. Halleluja säger jag bara! Som jag har väntat! Håret ska bort bort bort och det ska bli kort kort kort.

Kollade på Filip o Fredrik i¨går och blev förvånad över vilken mysgubbe Persbrandt har blivit. Roligt också att se hur impad han var av James Lipton. Han var så tagen att han knappt kunde svara på frågorna ju. Att han inte har fått chansen i Hollywood kan nog bero en hel del på hans minst sagt bedrövliga engelska....
Annars var tatueringen en höjdpunkt. Men var den verkligen äkta? Och om den var det, hur dum är egentligen Pål Hollender som låter de där två knäppskallarna att tatuera honom? Grymt stygg var den i vilket fall som helst.

Eftersom vi har haft frivisning på Canal + under helgen så tog jag tillfället i akt att välja bland alla filmer som de har i sitt arkiv. Det fick bli "Private parts" om Howard Stern. Har sett den minst fyra gånger förut men den är riktigt rolig.

Gött att Tre Kronor lyckades vinna bronsmatchen mot USA. Vi är så jäkla bortskämda med bra resultat från Tre Kronor så vi inte inser att detta är mycket bra gjort med ett lag som bestod till hälften av medelmåttiga elitseriespelare. Bara det bevisar att de som tycker att Bengan ska avgå är ute och cyklar.
Längtar redan till OS nästa år. Då kommer alla att ha sitt allra bästa lag och det kommer att bli en dröm för hockeyälskare. Skulle tro att Jonas Gustavsson ingår i den truppen också....

Idag har jag bestämt mig för att komma i säng innan tolv så nu börjar jag få bråttom. Gonatt allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback