Tillbaka igen då...

...efter helgens blogguppehåll. Har som bekant spelat golf och skaffat mig en´rejäl solbränna dessutom. Upptäckte imorse att min nacke var alldeles svullen när jag skulle smörja in mig på grund av den kraftiga solbrännan. Inte bra.  När ska man lära sig? Till mitt försvar så brukar jag ju faktiskt ha hår där annars...
Resten av ansiktet är inte lika illa om man bortser från "Rudolf-näsan".


Fejset



Nacken

Vi var 24 damer som spelade vårt eget Solheim cup med start 8.00 lördag morgon. Vi ingick i ett Europa-lag och ett USA-lag. Jag fick vara med i USA och fick en styck röd T-shirt. Man spelar hela tiden matchspel vilket innebär att man spelar om segern på varje hål. Den som vinner flest hål av 18 vinner helt enkelt.

På lördagen spelade vi först en runda på förmiddagen, sedan efter lunch så gick vi ytterligare ett varv. Det har jag aldrig gjort förut och jag var ganska glad att vi vann den sista matchen stort så vi slapp spela färdigt. Vi gav oss redan på 14:e hålet och tog vägen tillbaka....Man blir lite mör efter drygt  sju timmars golfspelande det ska erkännas....Hade tur att vädret höll sig så bra. Inte en droppe regn fast det vimlade av hotfulla regnmoln i perioder.
Tog tyvärr inga bilder av när vi spelade men fick med några ifrån kvällen....


Utsikt över tians hål ifrån Noretjärns-stugan som vi bodde i.


Louise beundrar utsikten...



Charlotte är glad


Uppdukat i partytältet. Vi fick underbart god mat som satt som en smäck efter dagens ansträngningar....


Anna E. var lekledare och försökte tappert att få ordning på 20 damer som snattrade VÄLDIGT högt.


Agnetha frös och hämtade stora capen


Godiset dukades upp inne i stuga ett medan vissa (jag och S.) gjorde ett tappert försök att hänga med i omröstningen av schlagerfinalen.


Bettan letar efter plattången....

Efter massa god mat, pladder och ännu mera skratt så stupade vi i säng vid tolvtiden. Jag och S: gav upp omröstningen och konstaterade att Norge troligtvis skulle vinna. Fattar inte all uppståndelse. Jag tycker inte alls att den låten är märkvärdig och vad det gäller den sprallige Alexander så tycker jag att han spelar bra men sjunger ganska kasst.
Jag hejade på Arash för den låten är den enda jag kommer ihåg hur den går.

På söndag var det upp med tuppen och bara att ge sig ut på banan igen. Var medvetslös vid frukosten och orkade knappt få i mig något alls. Piggnade dock till lite när vi började gå. Spelade inget vidare och på andra varvet så orkade jag knappt träffa en boll. Jag var ju inte ensam om att vara trött direkt men jag var verkligen sämst! . På femtonde hålet var vi över hela banan och A. konstaterade lite ironiskt att vi verkligen presterade högklassig golf. På sextonde hade jag förlorat eftersom jag sköt bort en boll på utslaget och vi hittade den aldrig. Lite snopet men då hade jag kämpat med den där jäkla klubban och bollen ett bra tag så det kändes ändå ganska gött att det var slut på eländet.
Europa vann en förkrossande seger med 17-7 så vi i USA-laget fick skämmas litegrann...Vi får ta revansch nästa år...

När jag kom hem så var jag och Angelina ute nästan hela eftermiddagen och lekte i sandlådan.


Angelina tar ett tag med grävskopan...


...och sedan blev det lite lek med Jonna....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback