Upp och hoppa...

Nu har vi då äntligen fått en studsmatta monterad på vår gräsmatta typ tio år efter alla andra. Det var min käre far som ville köpa en till Angelina och det var klart att han fick det.
Peter fick naturligtvis ge sig på att skruva ihop den på studs (hahahahohoho...) för Angelina skulle hoppa med detsamma.

Hade turen att grannen kom förbi och delade med sig av sina öl så medans Peter skruvade i i sitt anletes svett så satt vi andra på rumpan i utemöbeln och bara göttade oss.


Glassbilen kom förbi och då fick det naturligtvis bli lite glass också. Lina fick bestämma och då blev det Sandwich som är hennes favvo.


Klart! Står precis på den fula fläcken som poolen efterlämnade sig....


Premiärhoppning med pappa


Sen kom Jonna och ville naturligtvis vara med också....


Vilka busfrön!






Det var två väldigt trötta prinsessor som vi fick släpa med oss in vid åtta-tiden. De där två kommer nog att spendera en hel del tid på den där studsmattan i sommar gissar jag på. Provade själv också och det var riktigt kul, men jobbigt...Man blir ju anfådd bara på en liten stund. Borde nog stå en halvtimme varje dag på den där för att få upp flåset.

Tog ett välbehövligt bad innan nattningen. Angelina skulle prompt sova utan blöja och det vill jag inte neka till så vi får väl se hur det går. Väntar på att hon ska vakna och det är blött i sängen....men någon gång ska ju vara den första....

Stefan har varit ute och skjejtat precis hela dagen och var inte hemma förrän efter tio. Vrålhungrig var han så det var bara att fixa lite käk. Inte lätt att få tag på honom heller eftersom han i princip aldrig har batterier i telefonen. Lustigt det där. De ska ha mobiler för tusentals kronor men att verkligen använda dem är en annan sak....

Har med andra ord inte hunnit att kvistlacka idag och nu är jag för trött. Får skjuta på det tills imorgon...

Ska sjunga på dop imorgon och nu börjar jag bli väldigt nervös. Ska sjunga "Teddybjörnen Fredriksson" och jag glömmer alltid bort andra versen så jag hårdpluggade den när vi badade förut. Lina tyckte nog att jag var sådär lagomt skum som sjöng hela tiden. Samma sång dessutom. Ska dock bli väldigt kul eftersom jag älskar att sjunga i kyrkan.

Blir inte parken som för de flesta imorgon. Kanske tar en promenad ut för att titta på folk men jag ska jobba fredag så det är nog bäst att ta det soft.

Läste ett konstigt citat i tidningen idag som handlade om Patrick Swayze. "Han mår bra och är inte döende". Hmmm...killen har cancer i princip hela kroppen och ser ut som ett vandrande skellett. Mår bra. Skulle inte tro det....

Dessutom ska Linda Rosing ha ett "kärleksbarn". Jag säger bara: WHY? WHY? WHY? Blanda inte in fler barn i ditt patetiska liv Linda!

Nu är jag återigen lite golfsugen så det får nog bli någon runda under helgen. Verkar som om det blir hyfsat väder...

Nu ska jag läsa andras bloggar en stund och sedan får jag nog ta natta....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback