Kortklippt igen!

Jaha ja. Då har första dagen av ledigheten bara fladdrat förbi. Känns inte som om jag har hunnit med värst mycket egentligen men imorgon är det nya tag.

Började dagen med att fixa till frisyren. Det blev verkligen kort. M.frågade om det var OK att plocka fram rakapparaten och köra ett varv i nacken och det var precis vad jag hade tänkt mig. Det var längesedan jag var såhär korthårig och det känns underbart! Ljust fick det bli också för det hör liksom sommaren till. Blev superdupernöjd!


Före....dock utan hårspray så jag ser extra välkammad ut...


Efter...väldigt blond...

Passade på att sticka direkt ned till SH-foto och ta nytt körkortsfoto efter klippningen. Det hjälpte ju föga att ha en ny frisyr. Resultatet blev hårresande (ursäkta uttrycket!)ändå. Varför ser man antingen ut som en kriminell eller som i mitt fall drogad ut på de där bilderna? Bläää va fult!

På eftermiddagen fick det bli premiärrunda med gräsklipparen. Den startade på första försöket och Angelina var tydligen inte så dörädd för den i år som hon var ifjol. Bra det för det underlättar en del.


Nyklippt gräsmatta. Det syns inte på den här bilden men plommonträdet till vänster är verkligen jättevackert nu när det blommar. Brukar bli massvis av frukt på det i slutet av sommaren.

Käkade pasta, kyckling och bearnaisås till lunch idag och till detta kokade jag haricot verts och babymorötter. Tror jag åt typ ett halvkilo grönsaker. Väldigt gott!!

Angelina har fått dille på att gå omkring och skratta ett högt och hysteriskt tillgjort skratt hela tiden. Var väldigt gulligt i början men efter en hel dag av väldigt högljutt skratt så blir man ganska spak. Trevligt att hon är glad dock. När hon inte har skrattat så har hon sjungit "La Voix" för full hals. Ja hon kan ju naturligtvis inte texten men de höga tonerna och melodin sätter hon bra. Stefan bad henne till slut att hålla tyst för han höll på att bli tokig på henne.


Här har hon fått tag i ett godishalsband som låg i bilen...

Stefan ja, han har fortfarande ont i ryggen och jag undrar vad fasiken det kan vara. Inatt vaknade han och grät för att han hade så ont. Imorgon ska jag gå till Apoteket och se om man kan hitta något att smörja in med. Kanske hjälper.
Dessutom slog han i stortån i spjälsängen så den är det en stor blå bula på nu. Han är verkligen jordens största klantskalle. Snart är hela han blå.


Han blev dock lite gladare när jag kom hem med glass och kolasås så han kunde göra sig en Banana Split.


Kom ut på en golfrunda med Bittan och C. nu på kvällen. Det var jättegött väder och blåste inte så mycket längre. Spelade hyfsat och skrapade ihop 16 poäng. Puttningen gick mycket bättre idag tack och lov. Nu ska jag inte spela något mer förrän till helgen för då blir det desto mer.


Dax för golfrunda....

Imorgon fyller pappsen 60 år och detta ska såklart firas med middag vare sig han vill eller inte....

Nu ska jag natta för jag ska hålla på tolvslaget idag med....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback