Host host

Måndag igen då och veckorna bara flyger iväg. Det var lite segt att kliva upp med tanke på mitt sega tempo hela helgen. Kände mig dock förhållandevis pigg. Lina däremot var svårväckt som vanligt.


Skrållan försökte också hjälpa till med väckningen....

På dagis verkade det fruktansvärt barnlöst. Antingen är de sjuka hela bunten eller så håller föräldrarna dem hemma tills vaccineringen är gjord. Klarar sig Angelina undan svininfluensa så är det otroligt!

På jobbet var det alldeles lagomt mycket att göra. Började hosta så fort jag kom dit men jag antar att det är för att det är så mycket mjöl och sånt som flyger runt i luften plus att luften är ganska torr.
Vi har ju fått en ny tjej (M) som började i fredags. Hon jobbar fyra timmar om dagen och det hjälper jättemycket. Det blir ju naturligtvis inte lika stressigt med allt och nu när julemånaden nalkas med stormsteg så kan det nog verkligen behövas.

Eftersom C. skulle ta mitt första pass idag så hade jag inte så bråttom på eftermiddagen. Hade lite tid att röja upp efter helgen. Städning har inte varit högprioriterat direkt så det var skönt att ha energi att få undan lite av varje. Tänk vad snabbt det rotar till sig!

Morsan kom hit idag och passade Angelina så jag kunde ha cirkelträningen. Vi var som väntat lite färre idag och det kändes urtrist att inte kunna var med alls. Men men...jag vill bara bli frisk nu och då är det verkligen ingen vits med att träna.


När jag kom hem hade mamma tänt värmeljus så jag skulle få det mysigt...hon är för go min mamma...


Stefan vaccinerades idag och hans arm ser precis ut som vanligt och han har inte fått några biverkningar än i alla fall....


...han fick däremot Chicken Wings till kvällsmat....

Här kommer lite bilder från igår när vi var hemma hos pappsen och firade Fars Dag....


Linnéasötisen


Andréa och Angelina spelar boll i hallen....


Linnéa attackerar stora nallen...


...sedan attackerar hon även citronen med skal och allt från räksmörgåsen...


Glennsan fixar pappas telefon....


Jag orkade ju inte fixa någon ordentlig Fars Dags-present i lördags eftersom jag var dålig så min stackars gube fick lite blommor, choklad och några lotter...men å andra sidan tömde jag huset på folk en stund så han fick vara bakis ifred...kanske den bästa presenten?

Hann att kolla in premiäravsnittet av John Adams igår och det var riktigt bra och intressant. Blir garanterat fortsatt tittande....

Zlatan vann Guldbollen i år också...Gäsp!
Tydligen är han också tveksam till fortsatt landslagspel. Vänta bra tills nästa kval drar igång säger jag. Då finns han med....

Nu får jag nog försöka sova för imorgon är det jobb igen. Ska vara ledig på onsdag istället den här veckan.

Nattinatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback