På bättringsvägen...

...känns det som. Har inte alls känt mig så seg och trött idag och inte hostat alltför mycket heller. Fick ett litet anfall när jag var ute hos pappa men det var snabbt förbi.
Peter stackarn har bytt däck på min bil trots att han inte mådde prima idag (självförvållat dock).
Har precis suttit och fört in medlemmar i medlemsregistret på Idrott Online. Inte så himla roligt arbete men väldigt kul att se att vi får ett ökat medlemsantal i år. Dessutom är det väldigt praktiskt att ha allt samlat direkt på hemsidan så man kan se statistik direkt utan att sitta och räkna och bläddra manuellt i papper. Det tar evigheters tid och det är lätt att det blir fel.

Nu ska jag snart stoppa Lina i säng och sedan ska jag bänka mig framför John Adams-serien som börjar idag. Den fick ju en massa Emmys och är säkert bra. Gillar historiska serier.
På onsdag ska i alla fall Lina vaccinera sig. Undrar om det går att jag jobbar tisdag istället?

Har fixat att C. vikarierar för mig imorgon på styrkepasset så kör jag cirkelträningen själv. Där behöver jag ju inte göra så mycket själv så det ska nog gå bra. Men nu vill jag bli riktigt frisk igen!!!!

Näpp nu får jag sätta fart med läggningen....har tagit med fler böcker hemifrån pappa så nu har vi en hel kasse att plöja igenom. Gött med lite variation....i alla fall för mig....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback