Uttråkad till max...

...är jag just nu.Har haft en ledig dag men inte haft orken till att göra ett endaste dugg! Är urless på att aldrig bli bättre. Idag har jag inte hostat så jättemycket (troligtvis för att jag har spenderat mestadelen av dagen i sängen) men har däremot haft en riktigt tråkig huvudvärk och ont i kroppen. Det var nåt nytt!

Stefan fick också stanna hemma igen imorse för han är inte heller riktigt sig själv än. Skulle ju iväg till BVC med Angelina för att ta influensasprutan idag klockan tio och jag kände att det kanske var bäst att förbereda henne lite. Så jag talade om att hon skulle få en spruta och trodde inte att hon skulle reagera något på det men där hade jag fel. Hon började gråta och blev jätterädd! Fick muta henne med att vi skulle köpa en ny Nicke Nyfiken-film efteråt och då gick det hyfsat bra.
Det var verkligen vaccination på löpande band där på BVC. Snabbt som ögat gick det. Det gick så fort att jag inte ens hann se när hon satte sprutan i Angelina. Jag satt och rabblade personnummer och så helt plötsligt var det klart. Angelina varken rörde en min eller sa något alls. Hur duktig som helst.
Efteråt fick vi vänta i tio minuter för att se att det inte kom någon akut reaktion.
Har inte märkt något speciellt än så länge mer än att hon somnade väldigt tidigt för en gångs skull plus att hon har varit lite stingslig idag men det kan ju bero enbart på trötthet....

Som sagt. Inte så mycket har hänt idag. Peter kom hem tidigare ifall jag var tvungen att jobba. Blir faktiskt ledig imorgon också så jag förhoppningsvis kan kurera mig lite till innan helgen kommer. Tråkigt, men säkert behövligt. Somnar man varenda gång man lägger sig ned så är man väl inte helt kurant kanske....


En liten rolig/pinsam grej som inträffade idag i väntrummet på BVC....
Jag satt och läste för Angelina och plötsligt hör jag henne ropa:
-Ett spöke mamma!
Jag tittar upp och får se en kvinna i slöja som just äntrar rummet och vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Inte läge att förklara (tror inte att Lina skulle fatta varför ändå) just där och då. Lättast att förvilla bort det hela vilket jag tursamt klarade utan följdfrågor....

Lägger ut lite rapporter från Morgan (min svägerskas gubbe) som just nu har påbörjat sin resa över Atlanten i segelbåt. Originalrapporterna ligger på Årjängsportalen men jag kommer att lägga ut dem här med tänkte jag....

 

 

 
 

Rapport från Morgan 091111 via SMS

Hej!
Nu har vi något som geter AIS ombord (Automatic Identification System). Detta betyder att man kan gå in på en hemsida som heter www.marinetraffic.com och leta efter vårt nummer som är 265649470. Båtens namn är "Midnight Sun".
Där kan man se vart vi befinner oss när vi är nära kusten (inte på öppet hav)

Gungiga hälsningar!

Morgan

 

Rapport från Morgan 091109 via SMS

Hej på Er!
En liten rapport.
Nu har vi legat en vecka här i Palma och jobbat på båten. Massor har blivit gjort så nu har vi alla bekvämligheter ombord som man kan önska sig. Tvättmaskin, 2 kylar, frys, watermaker och massor med elektronisk utrustning som jag återkommer till.

Vi laddar för att ge oss av mot Gibraltar via Ibiza i morgon tisdag så det blir nog bra!

Avskedsparty hade vi i lördags med massor av trevliga människor. Partyt hölls på en restaurang vilken ägs av en utav besättningsmännen. Även Värmland var representerat av en barägare från Grums samt svensktopp-gurun Kent Finell som hedrade festen med sin närvaro, kul kille som har sina rötter i Lennartsfors, så det blev mycket årjängsprat om gemensamma bekanta, jättekul!!

Nu blir det avskedsmiddag med vänner och familjer. Vi har precis lastat ner MASSOR av mat och dryck så jag garanterar att vi inte kommer att svälta ihjäl.

Thats all for now.
Återkommer med ny rapport från Gibraltar eller Casablanca ( ni vet: play it again Sam)

Man måste nog vara en aningens knäpp när man kastar sig iväg på sådana äventyr eller....? Haha....

Näe nu ska jag se om det finns något värt att se på TV....som sagt....bored to death och rastlös


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback