Äh jag orkar inte...

...hålla på att blogga på två ställen...därför får ni läsare stå ut med lite inlägg om min diet oxå...Det är ju bara att strunta i att läsa om ni inte är intresserade...

Idag var det kris en kort stund på dagen. Berodde naturligtvis på dållig planering.
Det blev bacon och ägg till frukost men mitt på dagen hade jag fortfarande inte hunnit att handla så då fick det bli knäckemackor med philadelphia. Inte bra. Inte tillräckligt. Därför var jag så vrålhungrig så jag höll på att dö innan jag fick ihop middagen och då slank det ned fyra chips och en cocosboll innan jag hejdade mig. Så kan det gå... Jag vet ju så väl att jag måste ha ordentligt med mat mitt på dagen så det gäller att vara förbredd.

Hittade en blogg om en tjej som vägde 137 kg (då är man verkligen i behov av att banta) och som nu har gått ned nästan 60 kilo med hjälp av lågkolhydratkost och dessutom skrivit en bok om det. Väldigt inspirerande läsning faktiskt. Lade till henne i min länklista.
Hittade en annan tjej ifrån Karlstad men hon verkade för det första äta vääääldigt lite mat och dessutom vara träningsnarkoman så den bloggen var inte lika intressant.

Imorse hade jag gått upp igen men det är tydligen inte så ovanligt att det kan skilja kraftigt från dag till dag. Bättre att använda måttbandet men det gjorde jag ju igår så det blir två veckor tills nästa gång.

Eftermiddagen och kvällen har flutit på utan sockersug....Bara jag äter ordentligt så är det inga problem alls. Det är väl ingen sak att gå på diet när man får äta hur mycket gott som helst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback