Nu ska jag sätta mig ned...

...för nu är det faktiskt lördag kväll. Är helt färdig efter tre långa och stressiga arbetsdagar och förkylningen gör sitt till också. Har börjat hosta en hel del och är väldigt irriterad i luftrören. Blir intressant att se hur det funkar på gympan imorgon.

Peter står just nu och lagar mat och det luktar ljuvligt gott. Helstekt fläskfilé med örtgräddsås och klyftpotatis plus sallad. Låter gott va?!

Imorgon ska jag ha röjardag i garaget och köra iväg en massa skräp till återvinningsstationen. Det var alldeles för längesedan sist. Nästa lördag blir det tippendag. Har frågat Morgan om vi får låna den stora kärran för det lär behövas. Jisses vad mycket som ska slängas!

Märks att det är höst nu får helt plötsligt har jag lust att greja iordning lite här hemma. Inredning är ju inte ett stort intresse hos mig men lite fint vill man ju ha det. Har hittat den rätta lampan att ha över matbordet i samma serie som de övriga lamporna.
Sedan ska jag äntligen få tummen ur tänkte jag och fixa garderoberna både i sovrummet och i hallen. De ska kläs i tyg för att piffas upp lite. De är ju så otroligt fula!

Sovrummet är det rummet som jag är mest lett just nu så det ska jag försöka att få iordning på något sätt innan det blir dags att göra om helt och hållet. Är allergisk mot färgen på tapeterna. Hade samma färg i vardagsrummet i vårt gamla hus och jag är såååå trött på den färgen som är så jäkla svår att kombinera ihop med både gardiner och sängkläder....När vi tapetserar om vill jag ha grått och vitt. Det har jag bestämt för längesedan!

Nu tror jag att maten är klar så nu blir det käk och sedan soffläge resten av kvällen....

Ha en bra lördagkväll allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback