Packa,packa,packa...

Ja då bär det iväg till huvudstaden idag då. Har inte packat ett endaste dugg och vi åker kvart i elva till Karlstad och sedan tåget därifrån. Snabbtorkade en del kläder jag ska ha med mig under fläkten sent igår kväll för jag somnade naturligtvis när jag nattade Lina.
Ska ju packa ner lite grejer till henne också eftersom hon ska sova hos mormor i två nätter...Men först ska jag köra Stefan till skolan och få Lina till dagis. Hon ska ta skolfoto idag. Jaja jag hinner säkert. Jag brukar vara ganska effektiv när jag väl sätter igång...

Känner mig hemskt förkyld igen. Det går aldrig över. Nu sitter det mer i näsan än i halsen men jag har en jobbig rethosta också. Speciellt på morgonen.

Igår var det skitkul på träningen. Kände att jag hade såååå mycket energi under båda passen och kände mig väldigt lätt i kroppen. Inte alls så där seg som förra veckan. Har kanske ställt om lite till att leva på lågkolhydratkost? Antar att det tar en stund för kroppen att vänja sig...

Vägde mig igår igen och det var inge skoj alls. Hade gått upp nästan två kilo så nu är den totala viktminskningen enbart drygt ett kilo. Knäppt! Däremot har jag fortsatt att minska i storlek och det är väl det som räknas antar jag. Känns på kläderna att de sitter bättre. Vet inte riktigt varför inte kilona försvinner men det kanske kommer...så länge som jag blir mindre så är jag nöjd. Jag tänker i alla fall fortsätta med den här dieten ett tag till för att se vad som händer.

Näe nu måste jag sätta lite fart. Barn ska väckas och frukostar ska göras....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback