Papper överallt...

...är det just nu här på kontoret. Ja det är det förstås alltid men nu ser det rent ut sagt för jävla stökigt ut. Jag håller på att fixa iordning allt som den nya kassören i gymnastikföreningen ska ha. Jag ska nämligen efter många år äntligen lämna över skiten. Ska bli såå gött!
Ett litet krux bara. Efter vår datakrasch här i helgen så kan jag inte längre öppna excel-programmen. Otur att jag har bokföringen där och inte har säkerhetskopierat (dumhuvud som jag är) så nu har jag spenderat en och annan timme med att göra om 2009 års hela bokföring. Jättekul!

Är ganska seg i kroppen efter två träningspass på raken. På styrka i grupp var det riktigt många idag men antalet på cirkelträningen fortsätter att vara en besvikelse. Åååh vad frustrerande det är! Nu ska jag minsann ut och ragga folk och TVINGA dem med! Hahaha...
Nu är jag såklart helt partisk men skulle jag inte själv vara instruktör så är cirkelträningen det första jag skulle gå på. Man får träna precis allting under en och en halv timme. Kondition, styrka, rörlighet, smidighet-you name it! Kan ju inte bli bättre. Speciellt för alla er som kanske inte har så mycket tid över för träning. Kom upp ur sofforna och börja röra på er!

Angelina sover hos mormor och Stefan är hos Anna så jag har haft en lugn kväll. Imorgon är jag ledig och jag har faktiskt inga planer alls. Väldigt skönt. Däremot ska jag vara på MVC klockan 7.30 och ta cellprov och det är ju inge vidare...

Imorgon börjar dessutom Desperate Housewives! Som jag har längtat! Äntligen ett TV-program som jag kan tänka mig att ägna tid åt. Undrar om The Tudors kommer tillbaka snart?

Idag drack jag Nutrilett till frukost. Köpte ju en kartong för ett tag sedan som jag inte har öppnat. Det smakade ju inget vidare precis men var drickbart och jag höll mig ju faktiskt mätt fram till lunch så det kanske inte är så dumt att ta som komplement. Frukost är jag ingen stor anhängare av ändå. Lunchen är mitt favvo-mål. Jag MÅSTE nästan ha varm mat mitt på dagen annars går jag och äter onyttigt resten av eftermiddagen och kvällen sedan. Idag har jag faktiskt inte ätit något onyttigt alls....Kors i taket!

Nu måste jag i alla fall knyta mig för ögonen börjar ramla ihop...Natti natt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback